Perfekt grå och lyxigt fluffig är den här ljuvliga mohairpläden från . Den exklusiva pläden är handgjord och har måtten 115×180 centimeter, med andra ord är det den perfekta soffkamraten i vinter. Allt du behöver göra för att tävla om pläden, värd 2 628 kronor, är att svara på följande två frågor i kommentarsfältet nedan.

Dagens tävlingsfrågor:

 1. I vilket land har företaget sitt ursprung?
 2. Motivera kort varför just du ska vinna!

Update: Tävlingen är avslutad och vinnare är signaturen ”Erica”  – grattis!

***

Tävlingen pågår fram till kl 00.00 i natt. Vinnaren utses av Tsoydesign och beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på vinsten är 2 628 kronor.

Translation: Today’s Xmas giveaway – only for Swedish readers though, sorry!


#Etiketter
Balmuir

108 kommentarer

///////////////
 1. Linn

  1. Finland
  2. Hej min nya eventuella soffkompis, jag tror att du och jag skulle kunna spendera många mörka vinterkvällar ihop tillsammans med lite varm choklad och en god bok. Hoppas vi ses.

  0
 2. Johanna

  1. Finland.
  2. Det hade varit den ultimata filten till min frusna mormor. Lycka att linda in sig i den!

  0
 3. R.

  1. Liminka, Finland
  2. För att det fortfarande fattas en pläd på min nya soffa och även denna pläd (likt den tidigare i julkalendern) skulle passa perfekt till min färgskala.

  0
 4. Fredrika

  1. Finland
  2. Ligger här mitt i natten med feberfrossa och tröstläser bloggar. Snyter mig ljudlöst och hostar i kudden för att inte väcka man och bebis. Tycker SÅ SYND om mig själv. Och nu längtar jag ihjäl mig efter att krypa in under en mjuk, värmande och alldeles underbar Balmuirvän. För att titta ut igen utsövd, frisk och glad om någon vecka eller så. Det kan inte vara en slump att denna önskeklapp dök upp julkalendern just nu?! Min nya livskamrat? Alldeles för skön för att ha som prydnad i soffan.

  0
 5. Anna Hägg

  Finland

  Åh vilken härlig filt
  den behöver jag nu när det inte längre är milt
  om jag vinner slipper jag att frysa
  jag ska bara sitta under filten och mysa.

  0
 6. Karoline

  1. Liminka, Finland
  Motivering: Sjuk och jävlig ligger jag hemma och snyter mig till oändligheten. Den här fantastiska filten skulle inte bara göra mig frisk innan jag ens fått den för jag skulle bli så glad utan dessutom hålla mig varm hela vintern när föreningen snålar på värmen.

  0
 7. Elisabeth Ericson

  1. Finland

  2. En långdragen och envis förkylning med nattlig hosta skulle helt säkert kureras av denna himmelska pläd.

  0
 8. Annelie C Karlsson

  1. Från Finland
  2. Vilken lyx! En pläd man bara drömmer om att äga – istället för fleecepläden….

  0
 9. Weronica - En mammas dag

  1. Finland

  2. Det perfekta gömstället för en snart fyrtioåring som ser om Sopranos just nu. Den är ju så bra denna moderna klassiker, men jag är sjåpig och filtrerar bort en del läskigt maffioso. Jag gömmer mig gärna bakom denna fagra filt!

  God Jul!

  0
 10. Therese

  1. FInland
  2. Kanske lite slös men det är väl lika bra att vara ärlig :). Jag skulle ge pläden till min man så att han kan hålla sig varm trots att jag envisas med att ha fönstret öppet när det är dags att sova. Vi bor visserligen i Malmö men nätterna är ganska kyliga ändå …

  God jul!

  0
 11. Camilla

  1. Finland
  2. Den skulle sitta fint i vintermörkret framför tv:n eller brasan

  0
 12. Caroline

  Finland är svaret.

  När perioden av babykräks på filten, soffan och brallan, bortplockade prydnadssaker, rensade bord, leksaker under skinkan när man sätter sig och alla de andra mindre charmerande sidorna av barn reder ut sig så sakterliga skulle det ju kunna vara lite fint med lite flärd i hemmet igen!

  0
 13. Jonna Stugufors

  1. Finland

  2. Min mamma ligger däckad med lunginflammation sen mer än en vecka tillbaka. Och tyvärr är hennes lägenhet iskall och dragig så hon blir inte bättre. En sån här härlig filt kanske kan hjälpa. Och då svärfar är allvarligt sjuk och nyopererad, min dotter har 39.5 i temp och sambon förkyld så har vi ändå skjutit upp julen till ett senare datum så filten skulle nog dyka upp lagom till vårt firande.

  0
 14. Anonym

  Balmuir kommer från Finland

  Jag bor i kyliga Norrland och kan verkligen behöva en pläd att värma mig med kalla och mörka vinterkvällar. Dessutom är pläder ursnygg och jag är superförtjust i den!

  0
 15. Helena Djukanovic

  1. Finland
  2. För att jag är en frusen själ! 🙂 Alla runt omkring mig skojjar om det faktum att jag nästan alltid fryser. Från oktober till maj har jag termobyxor och min favoritfilt är en gammal ullfilt hos min mormor. Den är så varm, och jaghar letat och letat efter en riktig ullfilt i samma kvalitet på loppisat och dylikt men inte hittat någon…Nu seglar mohair upp som en allvarlig konkurrent till ull! Önska att jag kan få bädda ner mig i soffan och gosa in min i den underbara pläden!

  0
 16. Camilla

  1. Finland
  2. Lycka skulle vara att få linda in sin frusna lekamen i denna, läsa en bok, tända ett par ljus och bara njuta. Sen skulle den så klart utgöra en vacker dekoration över fotändan på schäslong soffan när jag inte ligger däri.

  0
 17. Sanna

  1. Finland.

  2. Därför att det är så fruktansvärt kallt i vår nya lägenhet innan de har lyckats reglera värmen på ett korrekt sätt. Och så är den ju så fruktansvärt snygg!

  0
 18. Elin

  1. Finland
  2. Ylle kan tina en frusen kropp men mohair värmer ända in i själen och jag är den frusnaste av själar!

  0
 19. Monikanen

  1.Finland
  2.På kvällen behöver jag inte frysa. När jag använder den här kan jag bara mysa.

  0
 20. Johanna

  1. Suomi-Finland! Dvs mitt hemland. Står på deras hemsida “BALMUIR from Finland”

  2. En stor skön filt till en frusen kvinna, önskar jag i denna tävling vinna. Hon har gått ner 45 kilo på ett år och fryser mycket från huvud till tår. Att mysa under filten denna en kall afton i vinter, inte en tå ut ifrån filten slinter.

  ♥♥♥ God Jul ♥♥♥

  0
 21. Emma

  1. Finland
  2. Fick en jättefin virkad mormorsfilt i ull av mamma i höstas och skulle vilja återgälda presenten med en vacker mohairpläd som skulle passa perfekt i hennes nya soffa.

  0
 22. Jennie_fotrom

  1. Finland.
  2. Flyttade för två veckor sedan in i vårt lilla gula hus och pendlar numera från Flen till våra jobb i Sthlm. Huset är ett charmigt renoveringsobjekt från 1910 som vi jobbar med att rusta upp för fullt. En varm pläd för de få kvällar man spenderar i soffan och inte bland byggdamm hade inte alls varit tokigt. 😉

  God Jul!
  //Jennie

  0
 23. Lisa O

  1. Finland
  2. För att jag har Nordens kallaste fötter 🙂

  0
 24. Matildalu

  1. Finland
  2. Vi har soffan framför fönstret pga går ej att möblera på något annat sätt och det drar så mycket från fönstren att man är som en ispinne när man tittat klart på tv. Perfekt filt ju!

  0
 25. Sanna Nilsson

  Finland.

  Jag vill vinna denna pläd så jag kan ge den till min svärmor. Hon kan behöva lite uppmuntran och något värmande just nu då livet tagit en mindre rolig vändning. Och sen är den himlans fin också och skulle passa otroligt bra i hennes uterum.

  0
 26. Tina

  1. Finland
  2. Kom hem just från tandläkaren, har legat nästan två timmar med öppen mun pga rotbehandling av en inflammerad kindtand. Ekonomiskt var ju läget det värsta möjliga att råka ut för detta elände, just två dagar före julafton så jag skulle behöva få en lyckospark idag för att kunna få tillbaka min julglädje.

  0
 27. Catrine Persdotter

  Det kommer från början från Finland! 🙂

  Jag skulle vilja ge den här filten till min mamma eftersom vår hund tuggade sönder den gosigaste filten som finns hemma hos dem. Hon är en evigt frusen person, så hon skulle bli överlycklig av den här – och aldrig låta hunden komma i närheten! 😉

  0
 28. Nicole

  1. Finland

  2. För att jag fryser i min kalla lägenhet! En snygg filt skulle lösa det problemet och skulle även piffa till lägenheten 🙂

  0
 29. Jamiesaysdream

  1. Finland
  2. Min lägenhet är kall på vintern så en filt är ett måste när man ska sitta still i soffan. Om jag skulle vinna skulle den här lyxiga mohairfilten göra mig på bättre humör varje gång jag använder den 🙂

  0
 30. Ellen

  1. Finland

  2. Du vackra pläd från Balmuir
  – sådan osannolik tur
  om du blev min och jag blev din
  Lyxig, mysig och varm
  fick du vila på min soffas karm
  Handgjord, etisk och eko
  – så snygg OCH reko

  Oooo…jag vill så gärna vinna

  0
 31. Erica

  1. Finland

  2. Fick en trisskalender av mina föräldrar och var ivrig som ett barn inför skrapandet. Nu, den 22:a, har jag vunnit sammanlagt 0:- och är inte riktigt lika uppspelt längre. Har SUKTAT efter en pläd från Balmuir och hoppas att den kan bli ett tecken på att jag inte har hopplös otur i spel:)

  0
 32. Vivi

  1. Från Finland!
  2. Fantastiskt fin filt!! Jag önskar mig just en ullpläd i julklapp och denna är ju plädarnas rolls royce!! Så att man hade blivit lycklig för den här är ju bara förnamnet!

  0
 33. Johanssonlina84

  1, Finland.
  2, Behöver lite hjälp att hålla värmen nu under denna kalla tid.
  Sen är den ju väldigt fin och förtjänar att piffa till min soffa 🙂

  0
 34. Palmcamilla

  1. Finland
  2. För jag vill ha en härlig ullpläd hemma!:)

  0
 35. F_Errari

  1) Finland
  2) Gosig, mysig, vacker, ullig. Vinner jag denna blir hela jag gullig!

  0
 36. Jessica Börjesson

  1. Finland
  2. Vi har vedeldad huspanna helt utan snofsigheter som ackumulatortankar och annat, så det blir kyligt på nätterna, morgnarna och förmiddagarna.

  0
 37. Jeanette

  1. Finland
  2. På kvällen jag inte gillar att frysa
  och vill allrahelst under denna pläd få mysa!
  För mig är detta filten nummer ETT,
  en total lycka och värme den hade mig gett!

  Har stått överst på önskelistan lääääänge nu. Jag hoppas, hoppas, hoppas!

  0
 38. Angueliqa

  1: finland 2: Denna vill jag gärna vinna. Jag har litet vällingbarn som matas flera gånger per natt. Så det vore fantastiskt att svepa in våra halvsovande kroppar i denna!

  0
 39. Rebecka

  Finland

  Min pappa har precis flyttat så jag skulle ge denna fina pläd till honom i julklapp! Väldigt mysig och den skulle passa hur bra som helst framför en brasa i nya huset 🙂

  0
 40. Anonym

  1. finland
  jag har en reumatisk sjukdom och speciellt såhär års har jag mer ont, filten skulle värma mig gott när jag läser en god bok. varit utförsäkrad så ekonomin är inte den bästa, god jul!

  0
 41. Katarina Ek

  1.Finland

  2. I dag fick jag skriva under på mitt allra första förstahandskontrakt!! Känns som jag har fått vänta i evighet för att få min egna lilla etta. Nu ska jag fixa och göra det så himla mysigt och fint jag bara kan. Filten från Balmuir skulle bli den perfekta inflyttningspresenten och höja mys-lyx-trend-faktorn massor!

  God jul!

  0
 42. Catring

  1. Finland.
  2. Med denna jag slipper att frysa, och blir nog inte ensam om att vilja mysa!

  0
 43. Christina

  Den pläden skulle passa en kvinna i medelåldern som tappat sin termostat sedan en tid tillbaka. Omväxlande så varm att jag kan vara min egen mohairpläd och ömsom så kall att musklerna drabbas av kramp. I de kalla stunderna skulle den värma gott!

  0
 44. Sofia

  1) Finland
  2) Min finska mormor förtjänar en lyxig julklapp!

  0
 45. Matilda Bryngelsson

  1. Finland
  2. Som studerande hamnar en ny filt inte högst upp på hushållet lista över prioriteringar. Detta trots att min nuvarande varit nopprig och tråkigt alldeles för länge!

  0
 46. Kim

  1. Finland
  2. För att jag är extremt frusen och gillar lyx!

  0
 47. Jenny

  1. Finland

  2. För att jag tycker den är så snygg och lyxig, är ganska frusen av mig, och har en sambo som alltid snor den enda pläden vi har i vårt hem 😉

  God Jul!

  0
 48. Emma Fahlstedt

  1. Finland

  2. Älskar riktigt mysiga plädar och den här skulle få hedersplatsen i vårt vardagsrum och passa perfekt in i den stilen vi har.

  0
 49. Lotta

  1. Finland

  2. Eftersom jag fyllar år idag 22/12(inte så många som kan komma till mig i julstöket) och gillar plädar så skulle denna pläd passa utmärkt i min soffa eftersom jag ingen har.

  0
 50. Johanna

  1. Finland
  2. Jag har aldrig varit en pläd-tjej, men efter att vi flyttat till ett hundra år gammalt hus – i alla avseenden underbart utom att det är extremt kallt! – har jag utvecklat en passion för detta ting. Skulle bli mycket glad för denna fina och lyxiga pläd!

  0
 51. Nina

  1. Finland
  2.Ohh, det här är verkligen priserna pris. Kan bara tänka mig hur lyxigt denna mohairpläd känns. Hos oss är det alltid “tjafs” om filtarna på soffan. Men nu skulle jag få den garanterat den varmaste, gosigaste och vackraste filten. (..natrurligtvis skulle jag dela med mig 😉

  0
 52. Hanna

  1. Finland
  2. Så slipper jag och sambon dra i varsin ände på den lilla noppriga pläd vi nu har. Perfekt för husfriden alltså!

  0
 53. Marit

  1. Finland
  2. Mitt 1800-tals hus är otroligt vackert med sina gamla trägolv och kakelugnar – men det är kallt på vintern! När inomhustemperaturen aldrig når upp till mer än 16 grader behöver man verkligen en lyxig värmande mohairkompis i soffan!

  0
 54. Miss W

  1. Finland.
  2. För att jag fryser. Och för att min soffa är ful. Och för att jag viiiill ha den. Den ser ju så vacker ut.

  0
 55. Anonym

  Svar 1: Finland
  Svar 2: Häromdagen, fick jag slänga min älskade yllefilt,
  den har hängt med i många år,
  men när hunden kräktes över den,
  så fanns inte så mycket annat att göra.
  Så just nu fryser jag om både rygg och tår!
  Så en ny snygg i mohair, skulle uppskattas!

  0
 56. alexandra

  Finland.
  För att jag skulle bli så himla glad och den skulle passa jätte bra i min nya gråa ylle soffa. Jag snubblar alltid på målsnöret.

  0
 57. postadresstorslanda

  1. Finland

  2. Pläd i mohair, vilken grej
  Skulle ju passa så fint till en frusen tjej
  Plädar jag provat av många slag
  Fast ingen om mohair kan värma min dag
  Med detta rim hoppas jag ro hem
  Den fina pläden till Torslanda tjugosju minus fem

  0
 58. Emilie

  1. Finland
  2. Jag har precis köpt lägenhet där jag precis insett att allt måste renoveras vilket kommer kosta massor. Så då jag inte kommer kunna köpa fina saker och för att den är otroligt snygg behöver jag denna vackra filt 🙂

  0
 59. Rebecka

  1. Finland.

  2. I jul jobbar jag hemifrån och har fått det “trevliga” uppdraget att läsa och kommentera företagsrapporter på sammanlagt 600-700 sidor. Arbetet måste vara klart i början av januari så jag har att göra, minst sagt. Jag brukar vara mer produktiv om jag unnar mig små powerpauser emellanåt och den bästa avkopplingen är då att lägga sig på sängen med en tidning eller bok. I julhelgen tänkte jag fördjupa mig i den trevliga boken “Dagens Outfit” som jag tidigare endast haft tid att bläddra lite snabbt i. Jag har hört att författaren ska vara en väldigt trevlig typ med en minst lika trevlig blogg! När jag ligger där i sängen och läser för fullt vill jag helst slippa frysa. Vad kan då vara bättre än den här filten? Som extra bonus hade filten kunnat locka min svårflirtade katt att vara sällskap i sängen. Han älskar nämligen doften av ull och mohair!

  Jag håller tummarna för att jag vinner detta fina julklapp!

  God Jul!

  0
 60. MiaC

  1. Finland
  2. Jag är av den frusna naturen, spelar ingen roll om det så är mitt i sommaren så nog sjutton är jag kall. Den här underbara filten skulle passa så bra både värme och mysmässigt… =)
  Kram på dig.

  0
 61. Eva Magnusson

  1. Finland

  2. Vad är väl rosor och diamanet för oss pantertanter?
  Jag må vara pensionär – men jisses, vad jag skulle älska den här.
  Släkten ger mig filtar i fleece – jag menar, pleaseee – det här är ju precis vad jag drömmer om såklart – vacker, läcker och alldeles alldeles underbart!

  0
 62. Mia

  1.) Balmuir kommer från Finland

  2.) Jag är så dålig på att unna mig själv något fint, har alltid fullt sjå med att se till att andra runt omkring mig har det bra. Därför skulle det värma mig till både kropp och själv att få vinna denna lyxiga pläd, som precis som jag har sitt ursprung i Finland <3
  /Mia i Norrköping

  0
 63. Carolin

  1. Balmuir kommer från Finland
  2. Nyligen flyttade jag hundratals kilometer och in i min pojkväns fina lägenhet på 45 kvadrat. Stuckaturer, höga fönster och vackra element – alla de rätta detaljerna finns där och vi trivs som fisken i vattnet den lilla ytan till trots.. om det nu inte hade varit för den där extrema kylan som väl är typisk för äldre fastigheter. Nu är det ju kanske tur att vi bor så pass litet, så att den värmen vi människor utsöndrar sprids snabbt. Men en vacker filt från Balmuir hade kunnat göra sitt… dessutom hade den “lättat upp” och gjort underverk för min pojkväns mörkgråa mastodont soffa med inbygd divan (helt klart inte min favorit).

  0
 64. Veronica Ö

  1. Finland
  2. Jag har gått ner ganska mycket i vikt under hösten (22 kg för att vara exakt) o mår bättre än på länge. Dock så fryser jag nått fruktansvärt hela tiden o skulle behöva en riktigt varm o skön filt!

  0
 65. Jeanette

  Svar: Finland

  Jag vill vinna den här filten till min mamma som är väldigt frusen. Den här skulle hålla henne varm.

  0
 66. Lena

  Finland!

  Filten skulle matcha min frisyr 😉

  0
 67. Sara

  1. Finland
  2. Älskar allt som är ludet och fluffigt. Och så är jag extremt frusen av mig.

  0
 68. Stämningsfullt

  1 Finland
  2 Skulle passa perfekt i vårt nya vardagsrum som ska gå i vitt, svart och grått!
  / Vanja

  0
 69. Charlotte

  1. Från Finland
  2. Jag skulle jättegärna vilja vinna pläden eftersom jag nyss har flyttat till en ny lägenhet som behöver bli lite mysigare med hjälp av bland annat en underbar, matchande pläd. Dessutom fyller jag 22 år idag och skulle bli väldigt glad om jag fick den i födelsedagspresent!

  0
 70. Anonym

  1. Finland.
  2. Det är en aning dragigt och kallt i min lägenhet. När man sitter i soffan skulle det vara skönt med en fin mohairpläd kring benen.

  0
 71. Cicci Cecilia

  1. Finland
  2. Jag skulle gärna vinna filten att ha när jag kryper upp i soffan på kvällen och myser, efter att ha jagat efter en vild bebis hela dagen!

  Mvh Cecilia

  0
 72. Sofie i Göteborg

  1. Finland!
  2. För att så fort vår sol inte längre lyser
  sitter jag alltid och om kroppen fryser.
  Behöver en pläd och älskar allt i grått,
  en filt i mohair hade gjort mig gott!

  God Jul

  0
 73. Anna Loverus

  1. Finland!
  2. I höstas flyttade jag in i ett renoveringsobjekt. Det kommer att vara drömlägenheten när allt är klart men just nu går jag mot en jul utan ett kök och med ett vardagsrum utan möbler. Att vinna en filt skulle vara fint i byggstöket tänker jag. God jul!

  0
 74. Åsa

  1. I Finland
  2. Jag vill vinna den vackra filten för att den verkar perfekt att dra över sig när man vilar i soffan.

  0
 75. Rebecca

  1. Finland.
  2. Jag vill, jag vill, jag vill! Jag vill bara ha den här filten så himla mycket!

  0
 76. Anonym

  1.Finland
  2. Jag har ingen riktigt mysig filt av hög kvalité. En sån här skulle bli en fin i min soffa i vinter.

  0
 77. Britta Wirström

  1. Finland
  2. Jag har ärvt min mors besatthet av filtar och plädar men med denna Rolls Royce bland plädar skulle jag njuta av att klä min frusna fötter med.

  0
 78. Johanna_Ake

  1. Finland.
  2. Till vår nya soffa skulle denna pläd sitta som en smäck. Efter att ha lagt ut en förmögenhet på soffan, snålar man tyvärr på snygga plädar. Vinna da denna pläd skulle lösa problemet 🙂

  0
 79. Tessan

  1. I Finland
  2. Underbar filt. Ser så gosig ut att vira runt sig nu i kylan. Kan inte motivera på annat sätt än så.

  0
 80. Annelie

  1. Finland
  2. Mina katter har klöst på soffan och jag vill ha något riktigt snyggt att dölja det med=)

  0
 81. Tilde

  1. Finland
  2. Har precis flyttat till en ny lägenhet men har inte lyckats få till den ombonade och hemtrevliga känslan än och en snygg filt skulle piffa upp direkt!

  0
 82. Anonym

  1. Finland
  2. En pläd kan göra allt, när det är mörkt ruggigt och kallt. Denna är även oerhört rätt, för den gör hela inredningen komplett!

  0
 83. Sonno

  1. Finland
  2. Den underbara filten matchar perfekt till min soffa som är midnattsblå! Snygg, varm och lyxig kontrast.

  0
 84. Karin Stjarnkvist Fors

  1. Den har sitt ursprung i Finland.
  2. Jag önskar sååå att jag ska vinna den, eftersom pläden hade varit perfekt på min säng. Jag brukar aldrig ha turen på min sida, men jag ser det som den ultimata lyxen att få svepa en mohairpläd som denna över kroppen.

  0
 85. Marie Dahlberg

  1. Finland

  Min nya lägenhet är kanonmysig men ofta ganska kall och då jag är särbo så värmer mitt hjärta mig bara på helgerna så i veckorna behövs denna!

  0
 86. Tove - Formfront

  1. I Finland
  2. Min hund tuggade upp min tidigare så fina pläd så nu är jag utan… och lämnad åt ödet att fryyyysa vintern igenom.

  0
 87. Sofia

  1.Finland

  2.Jag är ständigt på jakt efter den perfekta filten men har inte funnit den och är filtsingel. Det här är kärlek vid första ögonkastet och jag tror på en framtid för mig och Balmuir-pläden.

  0
 88. Jenny

  1. Finland
  2. Jag är en väldigt frusen människa som alltid sitter med extra koftor och filtar runt mig, denna skulle vara helt underbar att vira om sig i jul.

  0
 89. Mariekexet

  1.Balmuir kommer från Finland.
  2. Midvinternattens köld är hård, sitter och fryser på min gård. Virar en pläd från Balmuir runt min kropp och känner att den om varmare dagar ger mig hopp.

  0
 90. Mia

  1. Finland
  2. Jag tycker helt enkelt att den är otroligt fin och att det är så mysigt att linda in sig i en pläd

  0
 91. Lilian Levin

  1. Finland
  2. Är så himla frusen så sitter alltid med en pläd på kvällarna framför tvn. Detta skulle bli min nya favorit. 🙂

  0
 92. Anna

  1. Finland
  2. För den filten är det finaste jag sett på länge! herregud så vacker.

  0
 93. Emma Peon

  1. Finland
  2. För jag behöver en varm filt som inte alstrar statisk elektricitet så fort man rör på sig.

  0
 94. NIna

  1 Finland
  2.Oh my…måste vara det skönaste myspysfilten ever. Tror varenda ord som står beskrivet om denna handgjorda mohairpläd. Nu återstår det bara att få prova denna härlighet…..

  0
 95. Nora

  1. Finland
  2. Tänk att få sno den vackra pläden om sig själv och sin lilla nyfödda snutt när man ligger och ammar i soffan i januarimörkret! Åh, det önskar jag mig i julklapp!

  0
 96. Ida B

  1, Finland
  2, I mellandagarna flyttar vi upp sovrummen till ovanvåningen. Då blir det lite nytt oc fint, och denna filten hade passat perfekt där! Vi kommer få bättre plats så det blir en liten läshörna med fotölj, där hade den varit jättefin! =)

  0
 97. Molly

  Svar:
  1. Balmuri har sitt ursprung från Finland.
  2. Jag hade blivit så lycklig om jag hade haft denna mysiga mohairpläd! Jag fryser var jag än befinner mig så hemma myser jag i min filt som har blivit något sliten nu.. Den behöver bytas ut mot något sådant med bra kvalitet och höööög mysfaktor.

  God Jul!

  0
 98. Linn

  1. Finland
  2. Den underbara pläden skulle sätta punkt för en lång plädstrid hemma hos oss. Skulle jag vinna denna lyxiga sak kan maken få behålla vår slitna filt för sig själv och jag kan värma mig under mysig mohair.

  0
 99. Lina Hansson

  1. finland

  2. jag fryyyyser i mitt lilla hus 🙂 golven är iskalla, jag och katterna kurar ihop i soffan och tänder en brasa, men katthår är inte den ideella filten tyvärr 😉 en liten myspläd vore himmelskt <3 fingrar korsade för denna fina!

  0
 100. Åsa

  1. Finland

  2. Jag vet inte varför jag skulle vinna den mer än någon annan. Men en sak vet jag: filten är riktigt snygg och jag skulle bli överlycklig om jag vann den!

  0
 101. Maria Nilsson

  1. Finland
  2. Med tanke hur våra gamla skruttfiltar ser ut så hade jag inte tackat nej till en ny snygg filt
  Mvh Maria N

  0
 102. Linn

  1. Finland
  2. Jag har virkat en pläd åt min bror i julklapp. Har lagt ner oändligt med timmar men garnet tog slut innan den hade lagom storlek och eftersom det var secondhand garn gick det inte att skaffa mer. Tänkte att jag syr på en tygkant det är ju lätt och snabbt gjort. Jomenvisst, x- antal timmar senare sitter jag med något som ser ut att komma från tygslöjden på mellanstadiet. Tålamodet är slut och tårarna är nära. Skulle vara schysst att vinna lyxpläden att ge honom istället.

  0
 103. Liselotte

  1. Finland
  2. Vill gärna vinna för att kunna ge filten till min dotter som precis flyttat till egen lägenhet

  0
 104. Lotta Andeon

  1. Finland
  2. Alltid kall, alltid frusen. En gosig pläd skulle göra susen!

  0
 105. Cia

  Balmuir har sina rötter i Muminland.
  Jag bor nära gränsen och åker över ibland.

  Här i norr är det vinter på riktigt.
  HUR man håller värmen kan tyckas mindre viktigt.

  Men jag dras till sköna ting och den här pläden har fångat mitt öga.
  Såå snygg och exklusiv, mina förhoppningar är höga.

  Tänk att få fira in det nya året insvept i finsk lyx.
  Då återstår bara att fråga tomten, “Vad tycks?”:)

  0
 106. Petra

  1. Finland
  2. Pläden är ljuvlig och den blir min belöning efter en segdragen förkylning!

  0
 107. magrete

  1. I Finland
  2. Åh,jag blir alldeles lyrisk!Detta är den ljuvligaste pläd jag sett och det framgår vid bara åsynen av den hur underbart mjuk och varm den måste vara.
  Lycklig den som blir ägare till denna drömpläd!

  0
 108. Johan

  1. Finland
  2. Jag vill ge pläden till min flickvän. Hon är
  Så frusen och skulle vara jätte söt med en så vacker pläd runt kroppen.

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


https://bestseller.reviews/searching-for-something-new-top-18-sex-toys-available-today-on-amazon/

investment books

Был найден мной важный портал с информацией про Преобразователь ржавчины kompozit.ua