Banner

REA

Konst för korvören bjuds det på i Fotografiskas webbshop där alla affischer är på rea just nu. Ett litet tips för magra januariplånböcker!

Tre av affischerna som nu är på rea.

Tre av affischerna som nu är på rea.

Translation: There’s a sale in Fotografiska’s (Photographic museum) webshop right now!

#Etiketter
Fotografiska

12 kommentarer

///////////////
 1. Denice

  den i mitten är galet snygg!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Ja, jag gillar den också – och många fler!

   0
 2. Andrea

  Ha, för en gångs skull skriver du faktiskt om nåt jag redan äger! Liu Bolin-utställningen var fantastisk och jag och min partner älskar affischer så det var ett självklart köp. (Vi har dock tyvärr inte hängt upp den än.)

  Mitt allra bästa köp från Fotografiska måste dock vara flickan i rosa klänning från Vee Spears The Birthday Party som numera hänger i sovrummet. Jag såg tyvärr aldrig utställningen men jag önskar att de hade tryckt upp varenda en som affisch för de är fantastiska. Vet du vilken utställning jag menar?

  God fortsättning i övrigt!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Du gör jag som jag alltså – köper planscher och låter den stå ihoprullade i ett skåp … 😉 Jag såg Vee Speers-utställningen och uppskattar bilderna men skulle ändå inte vilja ha dem som affischer tror jag, de är lite för … kusliga för det på nåt vis. Men i utställningsform funkar de förstås!

   0
 3. María N

  Vad brukar normalpriset vara på affischerna?

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Jag vet faktiskt inte, har aldrig shoppat i deras webshop. Men relevant fråga, de borde så klart skriva ut ordinarie pris också. Kanske någon annan vet?

   0
 4. Johannahenrysson

  Hej!

  Tycker att du har ett så super snyggt typsnitt på din text i headern. Vad är det för något?

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Det heter Riesling.

   0
   1. Johannahenrysson

    OK, tack för snabbt svar 🙂 Vad har du för typsnitt på övriga texten?

    0
    1. Tsoydesign-Maria

     Vet faktiskt ej, wordpress standard skulle jag tro. Nu börjar jag nästan undra varför du frågar?

     0
 5. Kristin

  Hej!

  En helt annan fråga – till dig som är i branschen! 😉
  Jag letar efter beslag till en skjutdörr, vi vill ha utanpåliggande… sådär lite rejäla och ruffa. Det finns ju fullt av inspirationsbilder på nätet – men jag kan inte hitta vart själva beslagen kan tänkas finnas. Något du stött på?

  Sedan skulle jag önska inspiration för barnrum. Vi bygger nytt och jag tycker att vi har en skön känsla i övriga huset, högt i tak med vitmålad träpanel… trä, rufft, blandat nytt o gammalt. Vitt, vitt vitt. Men hur skapar man ett charmigt barnrum, som känns enhetligt med huset… men ändå som ett barnrum. Tips?

  Tusen tack!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Tyvärr jag ingen fena på beslag, det blir man nog först när man letat såna själv. =)

   Ang barnrum så är jag också novis eftersom jag inte har barn själv, så förutom att hänga vimplar i taket (som jag tycker är ett toppensätt att göra vita barnrum mysiga) så tror jag du har bättre möjligheter att få tips hos bloggande mammor. =)

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


cl24.com.ua

Рулетка

www.progressive.com.kz/online_store/