Banner

Papperskorgar är kanske inte det jag ägnat mest tid åt att välja ut, men när jag ser Susanna Ventos snygga “säckar” så kan jag lätt tänka mig att lägga en slant på att uppgradera mina skräpsamlare en smula. Den ovan är från årets nya kollektion, finns att shoppa här!

Min favorit, i svart och vitt med riktig kontorskänsla.

Min favorit, i svart och vitt med riktig kontorskänsla.

Translation: I’ve never given much thought to my wastebaskets, but I’d love to have one of Susanna vento’s “sacks” in my office. The one above is my favourite!

#Etiketter
Susanna Vento

2 kommentarer

///////////////
 1. Jamiesaysdream

  Hennes “säckar” har fastnat i mitt huvud också….

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Haha, roligt uttryckt!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


декор стен

binitattoo.com