Banner

En välkommen nyhet på mässan är den nya appen (för både iPhone och android) som gör det lättare som besökare att hitta de montrar man är intresserad av och kontaktuppgifter, sajtadresser et cetera. Väldigt basic och lättnavigerad, men till nästa år skulle jag också vilja ha schemat över föreläsningar inlagt och en möjlighet att favoritmärka varumärken man är nyfiken att kolla upp närmare hemma vid datorn sen. (Formextomten, lyssnar du?)

Fiffig hjälpreda på mässan. Foto: Eget kollage/Formex

Fiffig hjälpreda på mässan. Foto: Eget kollage/Formex

Mindre användbar är appen förstås för de som inte fysiskt besöker mässan, men eftersom den är gratis kan man ju ladda ner den som ett litet register över varumärken som satsar på till exempel badrumsartiklar eller köksattiraljer om man är sugen på att bredda sina horisonter.

Update: Närsynta jag hade inte upptäckt att det FANNS en möjlighet att se utställarna på en karta, så det önskemålet är borttaget. Övriga två önskemål däremot får ligga kvar!

Translation: Formex has a new app, easy to use but still a bit to basic to really cover your needs at the fair.

#Etiketter
Formex

2 kommentarer

///////////////
 1. Petra Rudberg

  Hej!

  Petra Rudberg heter jag, ansvarig för våra appar på Stockholmsmässan. Kul att ni gillar vår app och tack för tipsen, bra att ha när vi pratar utveckling. Redan nu kan du se var varje utställare befinner sig på kartan, klicka bara på utställarens monternummer.

  Ha en trevlig Formex upplevelse!
  Petra

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Tack Petra, det hade jag inte upptäckt – jag rättar i inlägget!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


У нашей организации важный блог про направление Кленбутерол-вер http://steroid.in.ua