Banner

Minnen och historia är de bästa inredningsdetaljerna tycker jag, det är så mycket roligare att kunna berätta en anekdot om sina möbler och detaljer än att bara berätta att det packades upp ur ett platt paket. Detta har London Transport Museum fattat, och när de gamla Metropolitan Line-tågen togs ur trafik plockade man ur bagagehyllorna, rengjorde dem grundligt och anpassade fästena så att de ska gå att skruva upp på vilken vägg som helst. Från 1 februari börjar de säljas online, och av naturliga skäl är det begränsad upplaga. Ingen aning om vad de kommer att kosta, men shoppen verkar erbjuda internationell frakt och håll med om att det är en rolig idé! Något för SJ eller kanske SL att ta efter? Se fler bilder hos Bright bazaar.

Gamla bagagehyllor från brittiska tåg.

Gamla bagagehyllor från brittiska tåg.

Translation: Things with a history are the best ones, which London Transport Museum has picked up on. From February 1st they will sell restored luggage racks from the Metropolitan Line – great idea! Might one suggest that the Swedish railway company or the subway company in Stockholm do the same?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://progressive.ua

www.kinder-style.com.ua