Banner

Vi kan alla behöva titta på en sån här bild i bland, lite (mycket) rosa fluff, total verklighetsflykt och för ovanlighetens skull nån som vågar inreda helt hämningslöst. Om inte annat så kan det vara nyttigt att spana in knasiga hem för att få lite perspektiv på sitt eget. Så jag ger er med glädje – Jayne Mansfields badrum! Och resten av huset (erkänna att du är nyfiken!) hittas här!

Jayne Mansfields numera rivna hus.

Jayne Mansfields numera rivna hus.

Translation: Oh, this is just a completely ordinary bathroom. If you’re Jayne Mansfield, that is.

#Etiketter
Jayne Mansfield

10 kommentarer

///////////////
 1. Johanna Laon

  haha! Helt galet, som ett enda stort rosa frottérum! Och ja, jag är nyfiken, så nu ska jag kolla länken…

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Visst är det underbart, i all sin tackyness?

   0
 2. Anonym

  Precis innan jag gick in på din blogg tänkte jag på alla som sysslar med inredning etc och hur de/ni upprätthåller kreativitet och lust. Nu fattar jag…;)

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Haha!

   0
 3. Sophie

  hihi, klart att man blir nyfiken!:)

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Jag tänkte väl det! =)

   0
 4. Martina

  … kunde inte heller låta bli! 🙂
  http://inspirationer.blogg.se

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   =)

   0
 5. Ulla-Marie

  Jag som inte trodde att jag var intresserad av heminredning! När jag ser sådana här hem vet jag att jag skulle vara intresserad om jag inte var … för snål. Förresten så har jag varit inne och tittat på de blommiga skorna ca tre ggr nu. Hmm.

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Ah, inredning behöver iofs inte vara dyrt, även om ett badrum helt i heltäckningsmatta med påföljande vattenskador visserligen låter kostsamt. De blommiga skorna är tyvärr sålda!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


качественная мебель

https://velotime.com.ua