Jag hade fullt upp med att hinna titta i alla riktningar på mässan, det känns som att det var fler utställare än vanligt som lyckats utnyttja mässhallens volym. hade det tacksamma jobbet att skylta med s fantastiska lampor och drömmen vore att få hänga Etch eller Step light i klasar i taket på det här sättet.

Tom Dixons Etch och Step light i Gulleds monter.

Tom Dixons Etch och Step light i Gulleds monter.


Tur att jag fick tröstpriset, lilla i samma serie, i goodiebagen från NKs pressfrukost häromdagen! Tom själv kunde inte närvara på pressträffen då han fortfarande satt på planet från London, men han deltog i NKs fest i går kväll (som jag missade typiskt nog). Några andra montrar som lyckades med perspektiven:

s pudriga Baklava-lampor för fångades lika väl om man tittade mot fötterna som upp på väggen, tack vare stora speglar på golvet.

lekte med sina Button-Ups och budskap och hängde sina vitlackerade stolmodeller högt på väggen.

Translation: I love Tom Dixon’s lamps and if I had the money I would buy a whole bunch of them and hang like this. Several companies used the space well and made me look up and down to take it all in.

2 kommentarer

///////////////
  1. Nissan

    Baklava som vägglampa var ju superfint! Gulligt, elegant och mysigt på en gång 🙂

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


bestseller.reviews

www.bestseller.reviews