Banner

Igår slog nog Stockholm nytt rekord i antal event på samma kväll. Jag hade siktat in mig på tre men hann bara två – mysigt mingel hos Lotta Agaton i butiken på Rådmansgatan 7 med ljuvliga snittar och bubbel direkt ur flaskorna med fastknutna svarta ballonger. Det var första besöket hos Lotta för min del, men knappast det sista – tack Lotta för myset! Jag passade på att köpa med mig en Haysax (till betydligt bättre pris!) hem, och inser nu att min Diamond light minsann borde få en guldfärgad sockel. Sen fortsatte vi till Asplunds mingel men därifrån fick jag varken med mig bilder eller prylar hem. En trevlig kväll blev det hur som helst!

Mingel i butiken. Alla foton: Maria Soxbo/Tsoydesign

Mingel i butiken. Alla foton: Maria Soxbo/Tsoydesign

Lite risiga bilder tyvärr, jag hade minikameran med mig istället för den stora, men här syns i alla fall Lottas fiffiga partyknep med små svarta champagneflaskor med fastknutna ballonger!

Lite risiga bilder tyvärr, jag hade minikameran med mig istället för den stora, men här syns i alla fall Lottas fiffiga partyknep med små svarta champagneflaskor med fastknutna ballonger!

Translation: Yesterday was a party day in Stockholm. I only had time to go to two of all the design events – canapees and bubbly at Lotta Agaton’s and some more champagne at Asplund. I love the way Lotta had tied black balloons to the champagne bottles!

#Etiketter
AsplundLotta Agaton

8 kommentarer

///////////////
 1. Lotta Agaton

  Kul att du kom förbi! Välkommen tillbaka & trevlig helg!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Ja tack för ett toppenmingel, och jag ska definitivt komma tillbaka! =)

   0
 2. Nissan

  Ska försöka komma ihåg att besöka Lottas butik nästa gång jag är i Sthlm. Den verkar intressant 🙂

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Ja, åh så mycket fint! Man får hålla krampaktigt hårt i plånboken för att inte gå överstyr …

   0
 3. Lovisa wallin

  Jag är kär i diamond light..

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Ja, visst är den snygg? Måste använda min, den ligger bara i en låda än så länge …

   0
 4. Rebecca

  var hittar med en guldsockel? mycket fint!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Hos Lotta till exempel. 😉 Men googlar man kan man hitta fler ställen, tex: http://elektricitet.nu/lampsockel-massing-p-365.html?osCsid=dff18ddaf2585ea323dcc70270396f02

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


донация яйцеклетки

капитальный ремонт квартир

ковролин для выставки