Så här skulle jag gärna bo om jag fortfarande bodde i lägenhet! Otroligt ljust och fräscht, rymligt och ombonat på samma gång. Det är en 2,5:a och i mina ögon verkar den välplanerad, alla rum känns väldigt luftiga och det finns plats för såväl klädkammare som vinkyl – vardagslyx! Tipstack till och fler bilder finns (tills annonsen tas bort vill säga).

Ljust utan att bli blekt.

Ljust utan att bli blekt.

Ett gigantiskt sovrum (eller är det bara vidvinkeln som luras)?

Ett gigantiskt sovrum (eller är det bara vidvinkeln som luras)?

Arbetsplats inbyggd i en stringhylla – snyggt!

Arbetsplats inbyggd i en stringhylla – snyggt!

En annan vardagsrumsbild.

En annan vardagsrumsbild.

En del av köket, med vinkyl!

En del av köket, med vinkyl!

Translation: Well, I wouldn’t turn this place down if I was looking for an apartment! It’s situated in Stockholm and I love the airy feeling and the luxe bits, like wine storage in the kitchen and a small walk in closet.

4 kommentarer

///////////////
 1. Kajsa

  Tycker absolut att lägenheten är fin, men tycker att den känns orolig och kall. En anledning till det är alla öppningar mot samtliga rum i lägenheten om man kollar på resten av bilderna. Men gillar verkligen vardagsrummets färger o inredning!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Hmm, jag upplever den inte så alls, men smaken är som baken. Däremot förstår jag vad du menar med de många öppningarna, det känns ljust och öppet men också lite “oprivat” i brist på bättre ord. Man vill kunna stänga om sig ibland.

   0
 2. Naomi Shiek

  That’s a really white apartment! I’m surprised how small it really is, it appears really spacious.

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Yes, me too! I don’t know if it’s because all the white surfaces or if’s just brilliantly planned, but it does feel huge compared to the actual size.

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


surrogacy in ukraine

https://danabol-in.com

www.unc-mps.com.ua/uslugi/inektsionnaya-gidroizolyatsiya