Ni minns väl det knallrosa köket jag bloggade häromdagen? Jag skrev att jag ville se resten, och en läsare ledde mig vidare till de här bilderna hos (sök på “rosa kök” och scrolla nedåt). Knallorange brädgolv – modigt! Och betydligt coolare än gulnat furugolv förstås. Jag gillar verkligen köket och bilden ovan, de nedan spelar inte på samma strängar hos mig. Det känns också som att den bildtapetserade väggen, som alltså borde vara mittemot de rosa köksskåpen, kanske förtar effekten lite av det rosa? Men hur som helst, här bor (bodde?) modiga personer med spännande smak, det är ju helt klart.

Knallorange brädgolv!

Knallorange brädgolv!

Skoförvaring!

Skoförvaring!

Färgsprakande vägg i köket.

Färgsprakande vägg i köket.

Translation: Remember the shocking pink kitchen I posted about a few days ago? Well, a reader helped me find some more pics from the apartment and here they are! I love the orange floor, very gutsy!

#Etiketter
Bolaget

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.granit-sunrise.com.ua/izdeliya-iz-kamnya

https://steroid-pharm.com

стоимость ремонта квартир