Inte för att google translation är något att lita på, men jag tror att det här superfina badrummet är eget. Jag gillar hur otroligt genomtänkt det är, från de våfflade handdukrna till den helsvarta tandborsten – supersnyggt! Näverdetaljerna mjukar upp det grafiska precis lagom, och titta – där hänger ju Flos Mayday också som du kan tävla om! Du har fram till midnatt på dig, skynda, skynda …

Vitt, svart och en gnutta näver.

Vitt, svart och en gnutta näver.

Translation: If google translate are right, this is Susanna Vento’s own bathroom and I love how stylish it is, even the toothbrush is designed! And she has the Flos Mayday lamp too, which is this week’s price in my giveaway.

#Etiketter
FlosSusanna Vento

En kommentar

///////////////
  1. Therese

    åh vad vi suktat över den där bilden med näverkorgen och toalettpappersrullarna! så snyggt med kontrasterna i stil men ändå så rätt 🙂

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


https://nissan-ask.com.ua/

www.progressive.com.kz/online_store/