Banner

Att 59 kvadrat kan kosta över 3,5 miljoner är ganska … märkligt, men om man bortser från det vansinniga bostadsklimatet i vår kära huvudstad så kan vi åtminstone njuta av bilderna från den här fina tvåan vid Karlaplan. Tack vare en rätt öppen planlösning och ljusa golv känns den rymlig och mysig på samma gång. Här hade jag mer än gärna bott i början av min “bostadskarriär” i Stockholm, men med såna prislappar får de flesta gå samma väg som jag gjorde – via andrahandslägenheter utanför tullarna…

Fint golv och charmig mix.

Fint golv och charmig mix. Foto: Skeppsholmen

Vardagsrummet med fin tavelvägg.

Vardagsrummet med fin tavelvägg.

Köket, stramt och vitt utan att bli kliniskt.

Köket, stramt och vitt utan att bli kliniskt.

Att hänga fina bilder i byxhängare är ett klassiskt knep.

Att hänga fina bilder i byxhängare är ett klassiskt knep.

Liv-lampa i taket och en färgklick till säng.

Liv-lampa i taket och en färgklick till säng.

Translation: A small and expensive but very cosy apartment for sale in Stockholm.

#Etiketter
Skeppsholmen

8 kommentarer

///////////////
 1. kirre

  Underbart vackert! Gilar mat bordet <3

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Ja, hela lägenheten är supertjusig!

   0
   1. Lollo

    Och jag ska snart få flytta in där! Ägaren tipsade om att du hade skrivit om den, så jag ville kika in. Nu gäller det bara för mig att inte fula till den med mina saker. Tack för din inspirerande blogg, jag kommer definitivt titta in många gånger innan min flytt. MVH/Louise

    0
    1. Tsoydesign-Maria

     Oj, vad roligt – grattis! Om du vill får du jättegärna skicka bilder när du bott in dig, så kan jag göra en uppföljning i bloggen!

     0
     1. Lollo

      Det kan jag göra, vilken härlig utmaning – peppad!

      0
     2. Maria Soxbo

      Kul! Blir spännande att se när du bott in dig! =)

      0
 2. Camilla

  Ja underbara bilder:-) Matbordet heter Raw table och kommer från Nordal! Du hittar det hos Möbelvärlden.se

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Tack Camilla.

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.kompozit.ua

http://www.biceps-ua.com