Banner

Jag har införskaffat lite nya prylar till hemmet, och även om det inte är något märkvärdigt så tyckte jag ändå att det kunde förtjäna ett blogginlägg – särskilt med tanke på hur välmatchat allt visade sig vara! Så here we go: I pappersrullen döljer sig (ÄNTLIGEN!) David Ehrenstråhles fina affisch, som får ligga i tryggt förvar där inne tills jag hunnit lämna in den på inramning.

Lite nya ting som kommit över tröskeln. Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign

Lite nya ting som kommit över tröskeln. Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign


Handen och saxen från Hay är också såna där vill ha-köp som jag skjutit upp hur länge som helst, men när jag ändå shoppade nya handdukar från Olsson & Gerthel så fick handen åka med i varukorgen och när jag besökte Lotta Agaton för någon månad sen gick jag därifrån med saxen. I bruna papperspåsen från PUB ligger en kökshandduk och en trasa – mycket sexigt … Och underst i bild ligger nya koskinnsmattan, som för tillfället pryder vårt vardagsrumsgolv för att inte bli så skrynklig men som snart ska få följa med till Gotland.

Trevlig söndag på er!

Translation: A few new things in my home – the wooden hand and scissor from Hay, a kitchen towel from Pub, a cowrug and a poster by David Ehrenstråhle.

16 kommentarer

///////////////
 1. Camilla

  Går det fortfarande att få tag på David Ehrenstråhles Guide to Manhattan?

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Det KAN gå, jag kontaktade David själv och han hade några onumrerade ex kvar. Så maila och fråga!

   0
 2. Maria

  Finfin samling saker!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Javisst! Mkt nöjd!

   0
 3. Proforma

  Har precis fått upp min Manhattan på väggen och är jättenöjd! Och handen står på önskelistan.
  Irene

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Ah, jag längtar tills jag orkat pallra mig iväg till ramaffären jag också!

   0
  2. Camilla

   Hej!

   Vart har du köpt din poster?

   Camilla

   0
   1. Tsoydesign-Maria

    Direkt via David! Prova att maila, kanske har han fler kvar?

    0
    1. AnnaPanna

     Såg ditt tips till Camilla och följde det. Är nu stolt ägarinna till 2010 Guide to Manhattan:) Tack!

     0
     1. Tsoydesign-Maria

      Grattis!!

      0
 4. kat @ dot dot dash

  Those scissors are amazing, such a great shape!
  x kat

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Aren’t they? Too pretty to use almost! =)

   0
 5. Anna

  Kära Maria!

  Jag har följt din blogg sedan Modette tiden, tycker du alltid har så bra inredningstips och väl arbetade inlägg!

  Jag har nyligen fastnat för de fina Nagel ljusstakarna och efter massa googlande har jag två frågor jag undrar om du kan svara på..

  1. Tillverkas dessa i dagsläget eller finns de bara att få tag på second hand?

  2. Vart i Köpenhamn köpte du dina första delar?

  Tack på förhand!!

  /Anna

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Hej Anna, tack för fint beröm! Jag vet faktiskt inte om de finns nyproducerade, men jag skulle inte tro det då jag aldrig sett dem i annat än antikbutiker. Tyvärr minns jag inte alls vad stället i Köpenhamn hette och det inlägget finns ju inte kvar. Men mitt bästa tips är absolut att köpa via tyska ebay, där kostar de bara en bråkdel jmft med Stockholm eller Kph. Lycka till!

   0
   1. Anna

    Tusen tack för svaret!! /Anna

    0
    1. Tsoydesign-Maria

     Det var så lite så!

     0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.best-cooler.reviews

www.101binaryoptions.com