Banner

Det här med att det redan är påsk skrämmer mig lite, vad hände med … februari? Och mars? Menmen, å andra sidan är ju påsk ypperligt härligt så jag klagar inte. Låt oss inleda påskveckan med ett litet inlägg i dess ära. Lila är egentligen ingen favoritfärg, men just till påsk tycker jag att det funkar alldeles strålande.

Minimalistisk påskfeeling. Alla foton: Maria Soxbo/Tsoydesign

Minimalistisk påskfeeling. Alla foton: Maria Soxbo/Tsoydesign

Lila tulpaner är fantastiskt tjusigt. Tejpa lite färgat omslagspapper runt handtagen på besticken så matchar de färgtemat.

Lila tulpaner är fantastiskt tjusigt. Tejpa lite färgat omslagspapper runt handtagen på besticken så matchar de färgtemat.

Med "food colouring" av amerikansk typ i lite vatten och vinäger går det att göra tjusiga färgdoppeffekter på äggen. Youtube är fullt av origamiinstruktioner, här en liten kanin som tog ett par minuter att vika.

Med "food colouring" av amerikansk typ i lite vatten och vinäger går det att göra tjusiga färgdoppeffekter på äggen. Youtube är fullt av origamiinstruktioner, här en liten kanin som tog ett par minuter att vika.

Translation: I’m not a fan of purple, but at Easter I think it looks pretty. Here are a few ideas for your Easter table – origami bunnies, colour dipped eggs (food colouring + hot water + vinegar), a bit of paper around your cutlery to make it match and single tulips in small vases.

5 kommentarer

///////////////
 1. inner-outerbeauty.com

  Vilka härliga lilainspirerade påskfoton!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Tack, vad roligt att du gillar!

   0
  2. Tsoydesign-Maria

   Tack, vad roligt att du gillar!

   0
 2. Anna Caroline

  Fräsht och snyggt!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Tack snälla, vad roligt att du gillar!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://winnerlex.com.ua

продать рапс

gaf roof Providence