Me thinks metallrör från bygghandeln kommer att dyka upp på allt fler ställen framöver. Kreativa har till exempel gjort en egen av vitmålade rör och liknande finns ju på bland annat Granit. Etsysäljaren gör framför allt bokhyllor, men även här har det skapats klädställningar. Priserna landar på från 500 kronor för de minsta vägghängda hyllorna upp till närmare 4 000 kronor för klädställningen. Det verkar som att det ska gå att shoppa från Sverige om man bara tar kontakt med säljaren först, men frakten kan förstås bli dyr eftersom det är stora och tunga prylar. Men im inte annat kan de ju inspirera till egna rörbyggen!

Rördesign från Stella Bleu designs.

Rördesign från Stella Bleu designs.

Translation: Cool pipe designs from Etsy seller Stella Bleu designs. It looks possible to shop from Sweden, but I guess the shipping might be steep considering size and weight of these things …

#Etiketter
EtsyGranit

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


капельный полив

www.apach.com.ua

http://ford.niko.ua