Banner

I processen att försöka välja ut några bilder ur Paul Raesides digra portfolio gav jag nästan upp – jag ville liksom bara importera hela arkivet in på bloggen och låta er frossa. Men näe, så kan man ju inte göra så jag lade band på mig och valde ut ett gäng som föll mig i smaken lite extra, men om jag kunde så skulle jag handgripligen fösa er in hit så ni inte missar övriga godbitar. En begåvad man med en fantastisk radda hem på sin foto-cv!

Ljuvligt stilleben. Alla foton Paul Raeside (publicerade med fotografens tillstånd)

Ljuvligt stilleben. Alla foton Paul Raeside (publicerade med fotografens tillstånd)

Den perfekta mixen av isblått och vitt.

Den perfekta mixen av isblått och vitt.

Mysigt kök, mysig hund.

Mysigt kök, mysig hund.

Coolhetsfaktorn är skyhög.

Coolhetsfaktorn är skyhög.

Mormorsrutor i exotisk miljö.

Mormorsrutor i exotisk miljö.

Älskar de grovhuggna väggarna och golven.

Älskar de grovhuggna väggarna och golven.

Ja, jag kan tänka mig att sitta på den där altanen.

Ja, jag kan tänka mig att sitta på den där altanen.

Ännu ett läckert stilleben.

Ännu ett läckert stilleben.

Translation: It was almost impossible to choose just a few photos from talented photographer Paul Raeside’s portfolio, but here are some of my favourites and I strongly recommend a visit to his website for an inspirational overdose.

#Etiketter
Paul Raeside

En kommentar

///////////////
  1. Nissan

    Håller med om att väggarna och golven är härliga. Många fina detaljer också…

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


автоматический полив участка

https://citroen.niko.ua

www.binitattoo.com