Banner

Internet, som utan tvekan är min allra bästa källa till fynd, har fått ett halvnytt tillskott på webbshopsfronten. Det är fotografsystrarna Bodil Bergqvist och Emelie Bergqvist som under gemensamma namnet Smia fotar, illustrerar och driver Photografibutiken som precis relanserats. Jag slog till direkt, fast inte på ett foto utan på lilla taXen nedan (har man ett x i namnet får man ju passa på). Fraktfritt är det dessutom, vilket i mina ögon är den bästa kundservicen som finns.

Inspiration från nya webbshoppen Photografibutiken. Foto & styling: Smia (publicerade med tillstånd)

Inspiration från nya webbshoppen Photografibutiken. Foto & styling: Smia (publicerade med tillstånd)

X som i TaX.

X som i TaX.

Translation: Photografibutiken, a webshop with Bodil and Emelie Bergqvist’s photos, illustrations and some vintage finds has relaunched. I bought the dachshund above, with an X in my name I couldn’t resist him…

4 kommentarer

///////////////
 1. Sara - Little Miss Fix It

  Åh vad roligt, men kolla här mitt fynd då! http://littlemissfixit.blogg.se/2012/may/smia-och-photografibutiken.html Det vore roligt att få ett ansikte IRL som man säger på cyberspråk, så jag hoppas att vi ses imorgon!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Ah, tjusigt! Och ja, vi ses i morgon! =)

   0
 2. Bodil- Smia

  Tack så väldigt mycket för fint inlägg. (Och lite lustigt att jag lyckades sätta precis bredvid.) En tax är på väg!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Åh, så himla kul att träffa dig – vilken flax jag hade som satte mig där! =) Hoppas vi ses igen snart!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


автоматический полив

промышленный альпинизм киев