Banner

Söndagmorgon, och tidig sådan! Jag sitter på X2000 mot Göteborg och Bloggforum, som jag äntligen lyckats tacka ja till (båda de tidigare forumträffarna har krockat med andra saker). Sitter just nu och gör allt det där man inte hinner (rensar mail, organiserar bilder, gör research för artiklar som ska skrivas nästa vecka) men liksom inte kan ljuga sig ur när man sitter fjättrad i ett tågsäte i lite mer än tre timmar. Solen skiner utanför fönstret, jag har just klämt en vansinnesgod chailatte från Barista och det känns rätt okej ändå trots fyra timmars sömn. Hoppas ni får en härlig söndag!

Just nu – Katrineholm.

Just nu – Katrineholm.

Translation: On my way to Gothenburg to attend Bloggforum for the first time. I’ve slept about four hours, but I kind of love sitting on a train with a cup of tea and hammering away on my laptop so life is good!

#Etiketter
Bloggforum

2 kommentarer

///////////////
 1. erica

  Aldrig har väl Katrineholm sett vackrare ut 🙂 Lite nördfråga, men vad har du för inställningar på den bilden? Har du plåtat med hipstamatic och isåfall med vilken film? Har du lagt på tiltshift? Gillade verkligen stämningen i bilden!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Jag plåtar med , minns dock inte vilket filter jag använde!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.salon-svadebny.com.ua

https://danabol-in.com

www.steroid-pharm.com