I mitt fönster står det här karamellfatet (ja, för det måste ju vara ett karamellfat med tanke på att donnan i hängmattan äter praliner och fatet är döpt till Praliné, ju) av Bjørn Wiinblad för Nymølle och jag tycker lika mycket om det nu som när jag köpte det under en loppisrunda i Köpenhamn för flera år sen. Under står en knubbig flodhäst av trä som jag köpte med hem som minne från Zambiaresani fjol och hen å sin sida vakar över en stickling som ser ut att ta sig trots min oömma vård. Den trissen i fina fönsterfavoriter får inleda den här söndagen, god morgon!

Praliné by Bjørn Wiinblad

I mitt fönster. Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign

Glöm inte att tävla om ljuslyktor innan midnatt ikväll!

Translation: Three favourites in my window right now – a geranium cutting, a chubby wooden hippo from Zambia and a candy dish by Bjørn Wiinblad, bought in a flea market in Copenhagen.

3 kommentarer

///////////////
  1. Madeleine

    Vilket vackert porslin, sånt skulle jag vilja ha min samling, men mina köksskåp säger tyvärr nej. Redan proppfyllda med allt porslin jag hittat på mina Englandsresor, och Stig Lindberg tallrikar och Marimekko muggar

    0
  2. Madeleine

    Vilket vackert porslin, sånt skulle jag vilja ha min samling, men mina köksskåp säger tyvärr nej. Redan proppfyllda med allt porslin jag hittat på mina Englandsresor, och Stig Lindberg tallrikar och Marimekko muggar

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


Нашел в интернете авторитетный блог со статьями про защита для двигателя.