Banner

Vaknar habegäret för er också när ni ser dessa? Brooklynbaserade Egg Collective består av tre tjejer som siktar på att skapa en slags amerikanska klassiker, och jag kan verkliga se de här snyggingarna gå för skyhöga belopp hos auktionsfirmorna om 50 år. För visst känns de retro och moderna i ett? Tipset hittade jag hos Design*sponge där man också kan se hemma hos-reportage hos två av tjejerna – Crystal och Hillary.

Ljuskronan Margot George och sidoborden Hawley. Foto: Egg Collective

Ljuskronan Margot George och sidoborden Hawley. Foto: Egg Collective

En drös såna här vid soffan? Ja tack!

En drös såna här vid soffan? Ja tack!

Translation: My God, can someone please just GIVE these to me? Brooklyn based Egg Collective makes future American classics, these will no doubt sell for obscene sums at auction houses in 50 years. They feel modern and retro at the same time, and I love them! At Design*sponge you can also see two of the girls’ homes.

#Etiketter
Egg Collective

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Мы предлагаем заказать и http://mazda.niko.ua/ по вашему желанию, недорого.
У нашей организации интересный веб портал , он рассказывает про www.renault.niko.ua.
эко икси