Banner

Eftersom jag fått några frågor om vad jag heter på , och eftersom jag samtidigt har börjat överväga att göra mitt konto privat så passade jag på att dra igång ett separat, nytt konto för Tsoydesign. Där heter jag, inte helt oväntat, just husligheter och det är fritt fram att följa mig om man vill! Här är några snapshots från de senaste dagarna, bland annat från min blixtvisit till London igår. Bilderna jag lägger upp där kommer jag inte att blogga om eftersom jag inte riktigt tycker att formatet passar in här, så vi kan väl kalla det för bonusmaterial?

Några bilder från Tsoydesigns . Alla foton: Maria Soxbo/Tsoydesign

Några bilder från Tsoydesigns . Alla foton: Maria Soxbo/Tsoydesign

Translation: Some of you asked what my nick on Instagram is, and since I’ve decided to keep that one private I started a separate one for Tsoydesign (in English!). My nick is simply husligheter and you’re welcome to add me if you want to. These are some of the snapshots from this week, including some from my quick visit to London yesterday. I won’t post pics here, so it’s like bonus material. 

2 kommentarer

///////////////
 1. Amanda

  Bra att du säger till, då byter jag till husligheter från mariasoxbo ¨så att du kan få vara privat 🙂

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Tack, vad snällt! =D

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


У нашей компании важный web-сайт про направление визуализация интерьера.
unc-mps.com.ua