Semestern närmar sig, hurra! Jag har sen semester i år, vilket inte har gjort så mycket med tanke på hur regnigt juni har varit. Men nu kliar det banne mig i fingrarna efter att få ligga på en filt och plöja romaner, äta nybakta kanelbullar i trädgården, ta ett kallt kvällsdopp och bättra på fräknarna på näsan. Vi laddar med lite tycker jag!

Spotifylista för semestern. Klicka på bilden för att hämta listan. Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign

Translation: Finally I’m getting closer to vacation time! I haven’t really minded working so far since June has been a rainy misery in Sweden, but now I’m really craving reading good books, eating freshly baked cinnamon rolls in the garden, taking late night swims and getting more freckles. I’ve compiled for you to enjoy, whether you’re already on holiday or working like me.

#Etiketter
Spotify

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


https://vy-doctor.com.ua

аккумулятор A-Mega