Banner

Att loppissuget ökar för varje dag som jag närmar mig semestern är ett riktigt sommartecken för mig, och nästa vecka ska jag i alla fall ta en dag ledigt för att åka en loppisrunda med några likasinnade kompisar i Södermanland – älskar sånt mys! Och jag hittade en riktig pärla på Etsy häromdagen också – MaryBeth Hale har massor av riktigt fina prylar som dessutom är aptitligt plåtade. Känner ni suget?

Finfina retroprylar hos MaryBeth Hale. Foton: Marybethhale/Etsy

Finfina retroprylar hos MaryBeth Hale. Foton: Marybethhale/Etsy

Translation: I’m experiencing serious fleamarket withdrawal symptoms right now – can’t wait until my vacation starts so I can go beserk … Next week Iäm taking a day off to go fleamarket hunting with some friends though! I found this great shop at Etsy, MaryBeth Hale, with lots and lots of vintage goodies and all pretty pics. Check it out!

#Etiketter
Etsy

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.exstraeconom.kiev.ua

https://tokyozakka.com.ua

citroen ds4