Jag var tvungen att lägga Läsarfrågan på is ett tag på grund av alldeles för mycket jobb, men till hösten tror jag mig kunna frigöra lite mer tid och då vill jag gärna ta upp tråden igen! Så peppra mig mer än gärna på maria(at)husligheter.se)med era inredningsdilemman, så börjar jag beta av dem efter semestern sen. Här är några saker som är bra att tänka på när ni mailar mig:

Ett exempel på en tidigare läsarutmaning.

Ett exempel på en tidigare läsarutmaning.

  1. Fråga om stil, inte funktion. Min passion ligger i själva inredningen, inte i att planera förvaring eller att räkna ut hur man får in fem Billybokhyllor i ett litet vardagsrum. Ett bra inredningsproblem att skicka till mig kan alltså vara “Jag vill göra om i vardagsrummet, men utgångspunkt från vår nuvarande soffa som ser ut så här!” Jag kommer alltid att svara i form av ett stilkollage som ovan, så om din fråga inte kan besvaras på det sättet funkar det inte riktigt …
  2. Berätta hellre för mycket än för lite. Beskriv din stil så utförligt som möjligt, gärna med exempel på vad du gillar (50-talsklassiker, Svenskt tenn) och inte gillar (lila, Howardsoffor). Fria händer är så klart roligt, men det är större chans att du också gillar mina tips om jag vet vad du har för stil.
  3. Skicka bilder. Jag behöver inte publicera dem om du inte vill (skriv ut det i så fall!), men för mig är det superbra att få se hur rummet ser ut idag och vilken typ av möbler ni har. Ingen fancy kamera behövs, en mobilbild funkar utmärkt.
  4. Skicka länkar. Om jag ska utgå från en viss soffa, skicka gärna en länk på hur den ser ut! Likaså om du har en drömtapet du vill att jag tar med. Ju mindre tid jag behöver lägga på att googla fram saker, desto större chans att din läsarfråga tas upp snabbt.
  5. Ha tålamod! När jag lade ner läsarfrågan var det för att jag hade ungefär 20 frågor liggande som jag inte hann besvara. Det är toppen att ha flera som väntar på att bli publicerade, men det betyder också att det kan ta tid innan du får svar. Skicka inte frågan dagen innan du ska åka till IKEA alltså …

Okej, slut med förmaningarna! Hit me med dina inredningsfunderingar!

Translation: I used to help readers with their decor problems, but had to stop due to way too much work. But I think I’m ready to do this again, so don’t hesitate e-mailing me with your style dilemmas! Remember to describe your style preferences (and I love it if you include images of the room you want help with!) and send links to furniture/wallpaper etc that you want me to base the makeover on.

2 kommentarer

///////////////
  1. Lotta

    Åh vad fint! Jag behövde inte ens fråga – det här kollaget var mitt i prick för mig just nu 😀 Så fint! Trevlig sommar!

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .