Banner

I år blir det ingen utlandssemester, vi åker förstås till Gotland istället. Men OM jag skulle ha satsat på en solsemester så hade San Giorgiopå Mykonos åkt upp högt på önskelistan. Eller vad säger ni, efter att ha sett de här bilderna från designhotellet?

Perfektion. Alla bilder från designhotellet San Giorgio på Mykonos.

Perfektion. Alla bilder från designhotellet San Giorgio på Mykonos.

Älskar mixen av vitt och varma textilier.

Älskar mixen av vitt och varma textilier.

Bohemslappt, men lyxigt.

Bohemslappt, men lyxigt.

En sån där hängfåtölj skulle jag gärna ha!

En sån där hängfåtölj skulle jag gärna ha!

Ja, jag kan tänka mig en sån här semester.

Ja, jag kan tänka mig en sån här semester.

Translation: I’m not going abroad on holiday this summer, but IF I was looking for a Mediterranean vacation this design hotel would be at the top of my wish list. San Giorgio, Mykonos, I hope I’ll get to stay one day …

#Etiketter
San Giorgio

2 kommentarer

///////////////
  1. claire

    superb..!

    0
  2. koriks

    superfint!

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


ukrterminal.kiev.ua

adulttorrent.org

www.danabol-in.com