Snygga lampor kan man aldrig få för många av och om jag bara kunde motivera det både ekonomiskt och utrymmesmässigt så skulle jag nog släpa hem nya varje vecka … Här är tre (eller sex, beroende på hur man räknar) som får mitt hjärta att klappa lite extra hårt.

Snygga lampor! Foton: pressbilder

Snygga lampor! Foton: pressbilder

Luchsia,  | Granny, | Wooster & Jeeves,

Translation: You can never have too many pretty lamps in my opinion, and if I could justify it I would probably drag home new ones every week … These are three (or six, depending on which way you count them) beauties that make my heart sing right now.

En kommentar

///////////////
  1. Gunnel

    Härliga lampor finns på

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


краска hammerite

вимакс

Купольная посудомоечная машина купить