Banner

Etsy briljerar inte bara när det gäller vintageutbudet, utan här finns ju också massor av små designer som gör egna produktioner i keramik, porslin, glas, läder, trä och så vidare. AnneRoessler skapar små minimalistiska former i pastelliga färger, allt i rätt begränsad upplaga. Mina favoriter är de små vippande kopparna – ljuvliga!

Keramikpresenter. Foto: AnneRoessler/Etsy

Keramikpresenter. Foto: AnneRoessler/Etsy

Translation: Etsy isn’t just brilliant when it comes to vintage. There are plenty of small independent designers here as well, like AnneRoessler that makes these pretty, minimalistic and pastelcoloured things. I love the tiny cups, so sweet!

#Etiketter
Etsy

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


aqua-room.com.ua/

У нашей организации популярный веб портал со статьями про Дека Дураболин дека дураболин
дизайн интерьера