Inte för att jag misstycker rent estetiskt – tvärtom, visst ser det trevligt ut! – men lite udda känns det väl ändå med ett sånt här möblemang i köket? En liten soffa, ett lågt bord och en fåtölj istället för matbord – vågat, en smula opraktiskt men rätt coolt också! Eller vad säger ni, kan ni tänka er att sitta här och äta frukost? Resten av lägenheten kan man kika på , om man är nyfiken.

Fantastisk färgskala. Foto: Yvonne Wilhelmsen/Bonytt

Fantastisk färgskala. Foto: Yvonne Wilhelmsen/Bonytt

Translation: I don’t mind aestethically – quite the opposite actually, it’s pretty! But it does feel a bit odd to put a sofa and a sofa table in the kitchen, no? However, it does look cool, so what do you say – would you like to eat breakfast in this Norwegian kitchen?

#Etiketter
Bonytt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


купить анаболики

www.dekorde.com/30-prikhozhie