Innan jag köpte mina nagelljusstakar på tyska eBay så gick jag länge och surade över att de var så himla dyra – flera hundra per del. har väl inte direkt fyndpriser, men däremot har det här roliga skattletarkollektivet baserat i Madrid och Amsterdam lite udda varianter av ljusstakar (och vaser, keramik och lampor) utöver de vanligaste sorterna. Noga utvalt, fint plåtat och inte minst snyggt designat förstås.

Ljusstakar för alla! Foton: 1001vintage/Etsy

Ljusstakar för alla! Foton: 1001vintage/Etsy

Translation: I bought some Nagel candlesticks on eBay Germany a couple of years ago, sice I felt they were way too expensive in Sweden. 1001 vintage isn’t exactly giving them away either, but this interesting style hunter collective based in Madrid and Amsterdam sells some pretty unusual models so it’s definitely worth a visit!

#Etiketter
Etsy

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


profvest.com

www.teplostroy.biz.ua

gazon.net.ua