Banner

Tyvärr är det ju inte helt lätt att få tag på danska RUM längre, på grund av att det finns en annan tidning med samma namn i Sverige som verkar ha förtur på marknaden. Jag har försökt dämpa abstinensen med andra tidningar, men när jag ser de här sidorna från senaste numret inser jag att det är hög tid att teckna en prenumeration. Ögongodis!

Snygg layout, snygga prylar ...

Snygg layout, snygga prylar …

Sidor från senaste (?) numret.

Sidor från senaste (?) numret.

Translation: Danish deco mag RUM used to be sold in Swedish newspaper shops as well, but since there’s also a Swedish mag with the same name the Danish one has sadly disappeared from the shelves. I’ve tried to buy other magazines instead, but when I see these pages from the latest issue I realize I really have to subscribe to get my monthly Danish design fix …

#Etiketter
DanishmagazineRUM

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://101binaryoptions.com

кредит под залог