Banner

Nu är det snart dags, hörni! Säsongen för te-i-soffan-med-varm-filt-och-tända-ljus-och-mysig-film-medan-regnet-smattrar-mot-fönstren är bara några gulnade löv bort nu. Och ja, det är en väldigt romantiserad bild av hösten, som hämtad ur valfri dålig romantisk komedi, men jag sväljer betet med hull och hår varje höst. Lika bra liksom, det är ju trots allt ett ganska trevligt (om än ooriginellt) sätt att hantera att det är väldigt långt kvar tills man får känna sand mellan tårna igen. Och eftersom jag inte dricker kaffe så kommer det här höstnöjet ganska naturligt för mig.

Fyra tekannefavoriter. Foton: pressbilder

Fyra tekannefavoriter. Foton: pressbilder

IKEA | Granit | Svenskt tenn | Marimekko

Funderar på att investera i en ny tekanna för att fira tesäsongen 2012, vad tror ni om det? Här är i alla fall fyra favoriter från superbudget till megalyx. Vilken är din favorit?

Translation: It’s almost here now, the season of drinking-tea-and-watching-movies-in-the-candlelight-while-the-rain-is-pouring-down-outside. Yes, it’s a total cliché and never really lives up to the hype, but still – if it distracts you from the fact that you have to endure quite a lot of cold days before you can feel sand between your toes again, go with it! I think I might buy a new teapot to kick this romcom-season off. Which one is your favourite?

#Etiketter
Svenskt Tenn

6 kommentarer

///////////////
 1. Mormorsglamour

  Så himla svårt att välja men skulle nog gå på granits och marimekkos.
  Önskar dig en bra dag
  /Helena

  0
 2. Mary made this

  Jag är ju svag för den där Marimekko-kannan. Jag har kopparna och de tröttnar man inte på.

  Vad fint du har fått det, gillar layouten skarpt!

  Maria

  0
 3. Jana

  Som tefantast så måste jag bara tipsa dig om Denby-kannorna! Vet att du inte har en sådan som alternativ här ovan men har du inte kollat in dem så gör det. De är dock mer klassiska i utseendet än de alternativ du har – det är modellen som heter 1922 som jag älskar. Och svärmor som faktiskt är en ännu större tefantast än jag har bara kannor därifrån.

  /Jana

  0
 4. Ann-Sofie

  Marimekkos är min kopp med the. Fast jag gillar även den nya från Arabia, en vit med blå prickar, jättefin och det finns tallrikar mm i samma serie.

  0
 5. Maria/Tsoydesign

  Jana: Jag var tvungen att googla, men jag håller med – tjusig! Särskilt det kantiga handtaget var mycket snyggt!

  Ann-Sofie: Är det denna du menar? http://www.arabia.fi/web/Arabiawww.nsf/en/tableware_24h
  Håller med, den är superfin!

  0
 6. Ann-Sofie

  Japp, det är den jag menar! Känns som en finsk version av Adam.

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.progressive.ua