Banner

Jag har aldrig riktigt fattat hajpen kring Vipps tunnor, om jag ska vara helt ärlig. Visst är de snygga, men prislappen avskräcker – jag tycker nog att det finns gott om estetiska sätt att förvara sina sopor på som inte behöver kosta skjortan. Men Vipps nya satsningar på helt andra produkter däremot, de faller mig i smaken! Det började med en fin keramikserie i sju delar av Annemette Kissow som nyligen lanserades där delarna inte alls är hutlöst dyra (muggarna kostar 299 kronor per par):

Vackra former och underbar gråskala. Foton: Vipp pressbilder

Vackra former och underbar gråskala. Foton: Vipp pressbilder

Det här setet skulle förgylla min frukost.

Det här setet skulle förgylla min frukost.

Och nu kommer nästa satsning med samma sköna formspråk – dricksglas, även de i samarbete med Annemette Kissow. Priserna ligger på 199 kronor per par för de små (15 cl) och 399 kronor per par för de större (33 cl). Jag tycker att både keramiken och glasen är superfina och om Vipp fortsätter på det här spåret så blir jag nog ett fan till slut, de svindyra soptunnorna till trots!

De nya dricksglasen. Greppvänliga? De ser ut att vara det i alla fall.

De nya dricksglasen. Greppvänliga? De ser ut att vara det i alla fall.

Vad tycker ni – flipp eller flopp?

Translation: Danish company Vipp is famous for its pedal bins, and even though they look very nice I’ve always felt they’re too expensive to deserve the hype. But this year Vipp launches a whole new range of products, like these stylish ceramics and glasses by Annemette Kissow. Very nice! 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://steroid.in.ua

клининговые компании киев

средство для потенции