Banner

Minns ni när Himmeli-mobilerna dök upp på alla bloggar? Jag tycker fortfarande de är urfina, och originalen i strå (eller plast) är inte så farligt dyra om man är sugen på att shoppa lös. Problemet är bara att efter att ha sett den här urtjusiga varianten i mässing så känns allt annat som lite av ett nerköp …Det finns bara en (update: det FANNS en …), här, så först till kvarn gäller (och den som slår till kommer att bli avundad av mig resten av livet – grattis!).

Gigantisk himmeli i mässing, yum! Foto: veronikamaria/etsy

Gigantisk himmeli i mässing, yum! Foto: veronikamaria/etsy

Translation: Remember when himmeli mobiles did the blog round? I love them and the straw version aren’t very expensive. However, after seeing Veronikamaria’s brass version on Etsy I don’t think I could ever buy a small one. This is AMAZING!

#Etiketter
Etsyhimmeli

2 kommentarer

///////////////
  1. Anna G.

    Gaah va snygg… och redan såld verkar det som 🙁

    0
  2. Maria/Tsoydesign

    Oj, det gick fort, den fanns där häromdagen! Ah well, det kanske går att övertyga henne om att göra på beställning?

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://bestseller.reviews