Har ni sett maken till snygga bokstöd? Designern och art directorn är hjärnan bakom dem, hon pendlar mellan London och Stockholm och drivs av sin kärlek till bokstäver. Quote är handgjorda bokstöd i carraramarmor och de har en så fin tanke bakom sig – att inte bara stötta böcker utan även skribenter som kanske inte har möjlighet att publicera sina texter på grund av situationen i deras hemland. Halva vinsten från försäljningen går nämligen till som arbetar för yttrandefrihet världen över, en fråga som förstås ligger mig varmt om hjärtat.

Ack så snygga bokstöden Quote av Julia Stenius. Foto: Michael Bodiam

Ack så snygga bokstöden Quote av Julia Stenius. Foto: Michael Bodiam

Jag applåderar både iniativet och den galet snygga formgivningen, och om du liksom jag faller pladask så beställer du bokstöden via . De kostar 3 000 kronor frakt och varje par är numrerat och signerat som en extra bonus. Själv tänker jag … snälla Tomten?

Translation: These gorgeous bookends are designed by Swedish art director and designer Julia Stenius, and half of the profit is donated to Svenska Pen, an organization that works for freedom of speech among other things. So these bookends do more than support your books, they support writers too.

 

#Etiketter
Julia Stenius

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


продать рапс оптом