Jag är visserligen macberoende, men inte fullt så nördig att jag måste byta ut min halvårsgamla iPhone 4S mot femman bara för att den släppts. Däremot gillar jag fina tillbehör, som fodral! Och etsysäljaren gör superfina såna för både fyran, femman och inte minst för Macbook Pro. Julklappstips kanske?

Läderfodral för macpryttlarna. Alla foton: Grams28/Etsy.

Läderfodral för macpryttlarna. Alla foton: Grams28/Etsy.

Translation: I haven’t upgraded my iPhone from 4S to 5, it feels a bit unnecessary considering I’ve just owned it for six months. But I love goodlooking sleeves and cases! Etsy seller Grams28 makes lovely cases for iPhone 4S (yay!), 5 and last but not least MacBook Pro. These would make awesome Christmas presents!

#Etiketter
Etsy

3 kommentarer

///////////////
 1. jelena

  För ett tag sedan skrev du i din blogg om några förlag på personer du skulle vilja se hemma hos (https://tsoydesign.xyz/hemma-hos-modefolket/).
  I nya numret av Elle Interiör har Liselotte Watkins öppnat upp sin dörr. Gorgeous!

  0
 2. Fråga Ugglan | Klok som en coffeetablebok

  Bra tips, ska genast kolla! Jag har fodral från Pap till både Iphone och Macbook Air, och dem gillar jag jättemycket, men det börjar bli dags för en uppdatering till mobilen. Vill helst ha ett fodral som är som en plånbok, det verkar så himla praktiskt!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


avtokum.com/category/westa-vesta/

www.yitzilitt.itch.io

шины киев купить цены