Banner

Ah, en helt datorfri helg, det händer inte ofta! Resultatet? Ett i princip färdigomgjort sovrum, det saknas en taklampa som förhoppningsvis kan inhandlas i veckan och sen ska jag byta sits på min Eamesstol från orange till mullvadsfärgad så att den passar in bättre. Men sen är det klart! Fnular som bäst på om jag ska frångå mina privatlivsprinciper och visa upp resultatet eller ej – återkommer i frågan …

Och så slutade ju veckan finfint med att Tsoydesign blev Veckans inredningsblogg i Sköna hems nyhetsbrev (tack!) och ett av Henricks bloggtips dessutom (tacktack!). Själv avrundar jag helgen med lite nybakade scones och förberedelser inför veckan som kommer, ackompanjerat av en riktig bildfontän från House doctors nya katalog som äntligen är online (och nyheterna har trillat in i webbshoppen). Trevlig söndagskväll!

Translation: Had a completely offline weekend, which was great! I actually finished the makeover on my bedroom (except for a ceiling lamp that I hope to get my hands on this week) and I’m considering showing it to you even though I’m usually not that ok with showing photos from my own home … we’ll see. Also Sweden’s largest interior mag Sköna hem named Tsoydesign Blog of the week (thanks!). And finally House doctor’s Moments 2012 catalogue is online, here are a whole bunch of great images from it. All the news have arrived in the webshop as well!

2 kommentarer

///////////////
  1. Angelica

    Åh, burkarna med penslar!! Vill ha!! kram!

    0
  2. Pingback:Cohabitation | The Not Quite "It" Girls

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://www.apach.com.ua

bestseller.reviews