Banner

Ruskväder ute, men mysig höstkänsla inne idag! Har precis haft lång lyxfrukost på Riche med mina kontorsroomies och sitter nu och betar av det sista innan helgen med en kopp te nära till hands. Då gör det liksom inget att det regnar ute, eller hur? Mina fredagsfavoriter idag fick gå i något slags naturskala, är så inredningssugen och framför allt de hemgjorda läderhandtagen nedan kittlar min pyssellust …

1. Hemmagjorda handtag i läder, via Elisabeth Heier. | 2. Råa tegelväggar är en crush jag aldrig blir av med, via Stylefiles. | 3. Snygg kudde från Stone textile studio, via Simply grove. | 4. Vill bara äta nybakta pajer på hösten, den här läckerbiten (med plommon?) hittade jag hos Nordic leaves.

Translation: Another day of horrible weather, but I don’t really mind today – I had a gorgeous breakfast with my office roomies and now I’m just finishing the last work of the week before going home for the weekend. My Friday favourites this week has a sort of earthy feel to them, and I’d love to try to make similar leather handles like the ones in pic 1.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://www.best-cooler.reviews

купить женский возбудитель