Ruskväder ute, men mysig höstkänsla inne idag! Har precis haft lång lyxfrukost på Riche med mina kontorsroomies och sitter nu och betar av det sista innan helgen med en kopp te nära till hands. Då gör det liksom inget att det regnar ute, eller hur? Mina fredagsfavoriter idag fick gå i något slags naturskala, är så inredningssugen och framför allt de hemgjorda läderhandtagen nedan kittlar min pyssellust …

1. Hemmagjorda handtag i läder, via . | 2. Råa tegelväggar är en crush jag aldrig blir av med, via . | 3. Snygg kudde från , via . | 4. Vill bara äta nybakta pajer på hösten, den här läckerbiten (med plommon?) hittade jag hos .

Translation: Another day of horrible weather, but I don’t really mind today – I had a gorgeous breakfast with my office roomies and now I’m just finishing the last work of the week before going home for the weekend. My Friday favourites this week has a sort of earthy feel to them, and I’d love to try to make similar leather handles like the ones in pic 1.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


https://www.best-cooler.reviews

купить женский возбудитель