Banner

Okej, nu har jag suttit med den här bilden i två timmar och grubblat över om den skulle få ingå i något slags färgtema, eller kanske en hyllning till Bumling-lampan eller varför inte ett “sno stilen”-inlägg? Men nä, den är faktiskt så himlans fin att den får ett helt eget inlägg. I give you – matplatsperfektion signerad Boligliv.

Mässingsbumling, skolplansch, Myranstolar ... Foto från Boligliv.

Mässingsbumling, skolplansch, Myranstolar … Foto från Boligliv.

Translation: I’ve been sitting with this pic for hours now, trying to figure out what to do with it. A colour theme perhaps, or just a post celebrating the Bumling lamp? But no, it’s too good to stow away among other pics, so I’ll just dedicate the entire post to it. Dining room perfection by Boligliv magazine!

#Etiketter
BoliglivBumling

3 kommentarer

///////////////
 1. Ann-Sofie

  Mycket av det jag gillar och inreder med. Bumlingar och Skolplanscher. Myranstolar ligger dock högt uppe på önskelistan. Kommer nog dock dröja några år. Men det är ju tur att önska och drömma är helt gratis.

  0
 2. Lena

  Personligen har jag ganska svårt för Bumling-lampan, och inte ens här tycker jag att den passar perfekt. Det är något med formen som inte tilltalar mig alls. Men jag gillar stolarna och bordet, och skolplanscher känns aldrig fel (fast i det här fallet hade jag nästan tyckt att en med en gris eller en ko hade varit ännu roligare. På tal om matplats alltså.).

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Lena: Haha, en gris eller ko skulle onekligen vara med i linje med rummets funktion! Ang Bumlingen så tyckte jag som du för 5-6 år sen, men den har sakta men säkert vunnit mitt hjärta och nu älskar jag den!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


У нашей фирмы нужный web-сайт про направление Мастевер купить www.steroid.in.ua