Banner

Danska märket By Nord är ju välförtjänt poppis även i Sverige, och jag blev inte ett dugg förvånad när det visade sig att grundaren Hanne Berzants hem är lika stilsäkert som kollektionerna. Tipstack till Anna G, där det också finns fler fina bilder från Hannes hem (som är plåtat för Femina).

Translation: Danish brand By Nord is popular in Sweden as well, and I’m not surprised that the founder, Hanne Berzant, has an equally gorgeous home. Pics from Femina magazine, via Anna G with thanks! (See more pics at Anna’s blog!)

#Etiketter
By Nord

2 kommentarer

///////////////
  1. Lina

    Rysligt snygga bilder!

    0
  2. Violetta

    Vilken vackert hem!!! Älskar By Nord design.

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


showroom-kiev.com.ua