Banner

Boligs anordnar varje år en tävling om Norges vackraste hem, och här är årets vinnare! Huset ligger i Lillestrøm och har varit både lanthandel och Bandidos-tillhåll, inte illa. Kika här för massor av bilder från Monica och Evans hus, och sen är jag förstås nyfiken på om ni tycker det är en värdig vinnare?

Translation: This is the most beautiful home in Norway this year, according to Boligs. What do you think?

#Etiketter
Boligs

6 kommentarer

///////////////
 1. Fröken Gredelin

  Jag tycker att det var snyggt och kul dessutom att få höra vad huset tidigare använts till, det ger lite nya dimensioner. Dock skulle jag nog inte vilja bo där själv, lite FÖR “ruff” känsla tycker jag nog utan att riktigt kunna sätta fingret på vad jag inte älskar… Tackar för tipset och meddelar att jag bloggat om detta och länkat till dig eftersom det var du som gav mig inspirationen!

  0
 2. Erica

  Jag tyckte det var fint, men kanske lite för “plottrigt” inredningsmässigt för min smak.
  Det här huset däremot (som var till salu för nån vecka sen, ligger på en halvö precis utanför Oslo) är PRECIS som jag vill ha det. Den öppna spisen i köket är to-die-for!!!

  http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=38058690&reference=2012%2F10%2Fvertical-2%2F30%2F0%2F380%2F586%2F90_1873053518.jpg&areaId=20043

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Erica: Håller med, mycket tjusigt! Det kan nog bli ett blogginlägg av det också …

   0
 3. Märtha

  Hej!
  Samma hem var med i den senaste Ikea Familiy-tidningen. Men då var en del saker, så som Eames-stolarna bortplockade och en del Ikea-möbler framplockade!
  Exempelvis var alla metallstolarna kring matbordet undanstuvade för att ge plats för en mix av olika Ikea-stolar 😉
  Tyckte det var roligt att se hur hemmet ser ut i “originalförpackning”.
  Tack för en trevlig blogg Maria, jag har följt den länge!

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


купить аккумулятор мутлу

http://kompozit.ua