Jag är ju av åsikten att man aldrig kan få för många snygga lampor (skor, koppar eller stolar) i livet, och de här tjusiga bilderna lyfter verkligen lampa Mingus för . Problemet är samma gamla vanliga dock – var ska man ha alla snygga lampor? Och hur ska man ha råd? (Tipstack till .)

Translation: You can never have too many beautiful lamps, right? Love these shots of Cecilie Manz’s Mingus lamp for Lightyears. Same problem as always though – where to put it and how to afford it?

 

3 kommentarer

///////////////
 1. Louise

  Jag och sambon bor i ett hus byggt i slutet av 60-talet. Badrummet är original och är så fint, fint att se på men inte funktionellt då fuktspärrar osv. är gamla och porslinet är slitet. Renoveringsbehovet är stort men vi hittar inget som vi gillar lika mycket som det vi redan har. Vi har letat efter nytillverkat färgat badrumsporslin men det verkar omöjligt att hitta, vill ogärna montera in begagnat när allt annat blir nytt…Tips?

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Louise: Oj, har tyvärr dålig koll på just nytillverkat färgat porslin, men det är inte möjligt att behålla det gamla och ställa tillbaka det när väggar/golv renoverats? Om det är i fint skick så tycker jag det kan bli väldigt snyggt med en mix av original och nytt!

   0
 2. Louise

  Tack för ditt svar! Håller med om att det är snyggt med mixen av gammalt och nytt men i detta fall går det inte pga spricka i både handfat och toalettstol. Vi letar även efter begagnat i bra skick men det verkar svårt…

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


profshina.kiev.ua

аккумуляторы иста

расчет системы полива