Banner

De danska möbeljättarna, som Bolia och BoConcept, gör mycket snyggt men har ofta haft lite problem i presentationen, tycker jag. Katalogerna har haft hotelloungekänsla, det känns inte som att någon skulle bo på det sättet. Och visst, jag förstår att det är lite svårt när man dels mest säljer möbler och inte så mycket prylar, dels gör väldigt strama, moderna möbler. Bolias lösning inför 2013 är helt rätt – de skippar försöken att få det att se ombonat och hemtrevligt ut och satsar istället på lite coolare bilder. Fina, eller hur?

Translation: The Danish furniture companies, like BoConcept and Bolia, often lack a bit in the presentation – the catalogues have a hotellounge feel to them. But I like Bolia’s spring 2013 – they’re not trying to make their clean, modern furniture look cosy, but cool!

#Etiketter
Bolia

2 kommentarer

///////////////
  1. gretchen

    …I like that they break ordinary presentation with simple so called unfinished styling.

    0
  2. Marzena

    I completely agree…those are not your standard catalogue pages. Love it!

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


farm-pump-ua.com

наркологический центр

расценки на отделочные работы