Banner

I dagens lucka ligger två snygga Triangle-kökshanddukar från danska Ferm living och väntar, perfekta att piffa upp köket med när julen är över och julpyntet bortplockat om ett par veckor. Värdet på vinsten är totalt 198 kronor och för att tävla ska du svara på frågorna nedan i en kommentar innan midnatt i natt. Lycka till!

 

Dagens tävlingsfrågor:

 

 1. Vem grundade Ferm living?
 2. Varför borde de här handdukarna hamna i just ditt kök?

Tävlingen är avslutad och vinnare blev Ida Banck (20:50). Grattis!

***

Tävlingen pågår fram till kl 00.00 i natt. Vinnaren utses av Ferm living och beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på vinsten är 198 kronor.

Translation: Today’s Xmas giveaway – only for Swedish readers though, sorry!

#Etiketter
Ferm Living

62 kommentarer

///////////////
 1. Stämningsfullt

  1. Trine Andersen
  2. Vårt kök är inte det nyaste precis så då är det bra med fina detaljer som kan dra ögonen till sig ist. De här fina handdukarna skulle absolut lyckas med det 🙂
  / Vanja.

  0
 2. Ingrid J

  1. Trine Andersen.
  2. Jag gillar verkligen denna design. Och de skulle passa väldigt bra hos mig. Om jag skulle känna mig riktigt snäll kan det hända att min son och flickvän skulle få dem, men eftersom jag tycker att handdukarna passar så bra hos mig kan det bli svårt.

  0
 3. Sofi

  1. Trine Andeon
  2. Jag har bara sunkiga kökshanddukar som ser smutsiga ut trots flera tvättar. Nu önskade jag mig nya, fina kökshanddukar i julklapp, men fick svaret “Usch, vad tråkigt, du får önska dig något roligare!”. Så nu hoppas jag verkligen att jag får vinna dessa fina, färgglada, som kan lysa upp mitt kök!

  0
 4. Lina Eckerström

  1, Trine Andersen.
  2, Vårt kök är så fantastiskt tråkigt och ska snart genomgå en makeover där skåp ska slås ner och tak ska målas om.. bla.
  Hade vart kul att kunna “piffa” till köket ytterligare med fina handdukar.

  0
 5. Therese

  1. Trine Andersen
  2. Har lyckats matcha det mesta i lägenheten skapligt bra och det blev ganska fint, men kökshandduken kommer på sista plats i prioriteringslistan – den är anskrämlig. Skulle verkligen behöva förnyelse där!

  0
 6. marty

  Trine Andersen .
  Vi har precis bytt kök till ett vitt fräscht! Fast lite färg i form av kökshanddukar borde få komma in o lyfta upp det.

  0
 7. Pernilla H

  1. Trine Andersen
  2. Vardagsrum och kök sitter ihop, allt var vitt. Sakta förändras rummen till det jag vill ha, lite mera färg och 50-talsinspirerat. Denna kökshandduk skulle sitta som en smäck. Färgerna och uttrycket, allt smälter in.

  0
 8. Camilla S

  1) Trine Andersen
  2) Ferms mönster känns bara så rätt – Dom har de snyggaste handdukar jag sett.
  Att få förgylla mitt kök med en sådan pryl- Skulle faktiskt locka fram ett glädjeyl

  0
 9. Jonna B

  1. Trine Andersen
  2. Jag har ett väldigt litet kök där man verkligen bara måste ha det allra mest nödvändiga. Ett par riktigt snygga handdukar, som dessa, har jag varit på jakt efter! Och eftersom köket går vitt och svart och grafiska mönster, hade dessa passat perfekt!

  0
 10. Anna O

  1. Trine Andersen 2005
  2. Vårt kök är nytt, men har inte fått då mycket piff och inredning på plats,
  med handukana från Ferm skulle vi i vår kunna ta ny satts.

  0
 11. Silje

  1: Trine Andersen
  2: Vit och grått är vad som finnas i vårt kök, så lite liv och färg iform av en fantastisk handduk hadde blivit perfekt!

  0
 12. Sara

  1. Trine Andersen
  2. Flyttar till ny hyreslägenhet i januari och är jätteglad för det. Köket i nya lägenheten är dock en ganska sorglig historia och därför skulle Ferm livings tjusiga handukar kunna hjälpa till att piffa upp det!

  0
 13. Johanna F

  1. Trine Andersen
  2. Dessa borde flytta till mig då ja gär dålig på att uppdatera mig med snygga handdukar till köket, lovar att kasta två gamla om de får flytta hit 😉

  0
 14. AnnaH

  1. Trine Andersen
  2. Dessa fina handdukar borde inte hamna i mitt kök utan i min underbara svägerskas kök! Hon älskar Ferm living så om jag skulle vinna skulle jag givetvis ge dem till henne och hoppas att hennes vardag förgylldes när hon såg dem:)

  0
 15. Jens

  1. Trine Andersen
  2. För att jag faktiskt inte äger någon diskhandduk alls 🙂 Det är sant! Jag använder vanliga frottehanddukar…

  0
 16. Emma W

  1. Trine Andersen
  2. För att de skulle lyfta mitt kök och bli den där sista “pricken över i:et”.

  0
 17. Elin

  1. Trine Andersen
  2. Därför att det skulle passa så himla bra i köket och piffa upp med lite färg! 🙂

  0
 18. Elisabet

  1. Trine Andersen
  2. Jag skulle ge bort dem i julklapp till min dotter, som gillar Ferm Living!

  0
 19. Jeanette

  1. Trine Andersen
  2. Vårt kök kommer under våren genomgå en renovering och handdukarna skulle med sitt underbara lekfulla mönster o härliga färgsättning passa utmärkt bland allt det vita.

  0
 20. johanna

  1. Trine Andersen grundade Ferm living.
  2. För att de handdukar vi har är så otroligt tråkiga och slitna. Måste ha dem “gömda”. Dessa finingar hade fått hänga framme 😉

  Trevlig Onsdag.

  0
 21. Emma

  1. Trine Andersen
  2. För att jag tycker att de är så himla snygga med sitt enkla, stilrena mönster i fina färger!

  0
 22. Cecilia

  1) Trine Andersen
  2) Baka jag inte brukar
  Inte ens inför jul
  Men kanske med dessa kökshanddukar
  Att vinna hade varit så kul!

  0
 23. marie-therese edman

  hej
  1, Trine Andersen
  2, vi flyttade in i ett hur förra året och här finns det ett kök som har en tendens till scandinaviskt…men då har de satt in blommor som gör att de hela bara blir ett virrvarv…jag behöver raka fina linjer…har adhd och för att kunna konsentrera mig på en av de skaerna jag älskar mest nämligen vara i köket så behöver jag dessa enkla linjer, former och färg…för nu är de nästan på snudden att en panpizza i mickron blir de enda då jag tappar fokus så fort jag kommer in i köket
  mvh och god jul

  0
 24. Pauline

  1, Trine Andersen
  2, Helt enkelt för att jag ÄLSKAR Ferm Living! Jag tror inte de kan göra fel, varenda design blir ju helrätt!

  0
 25. Anemonia

  1. Trine Andersen.

  2. För att vi har ett litet, gammalt och omodern kök och de här ljuvliga handdukarna skulle verkligen vara en färgklick och lite modern och fräsch design i vårt tråkiga kök!

  0
 26. Anna

  Trine Andersen

  Dessa godbitar skulle helt enkelt göra mig gladare i köket 🙂

  0
 27. Elisabeth Ericson

  1. Trine Andersen
  2. Min dotter skulle bli sååå glad om om fick de här fina handdukarna i julklapp!

  0
 28. Madelen

  1. Trine Andersen
  2. För att det trista vita/träfärgade gamla köket behöver piffas upp, å små saker som ett par fräcka handdukar gör stor skillnad!

  0
 29. Lina

  1. Trine Andersen
  2. För det första så älskar jag det mesta från Ferm living så jag skulle bli väldigt glad för dessa, för det andra så behöver vårt tråkiga kök verkligen något upplyftande. Bor i hyresrätt så det lättaste så svårt att göra större förändringar!

  0
 30. Lina

  1. Trine Andersen
  2. För det första så älskar jag det mesta från Ferm living så jag skulle bli väldigt glad för dessa, för det andra så behöver vårt tråkiga kök verkligen något upplyftande. Bor i hyresrätt så det är svårt att göra större förändringar men lite härliga handdukar sätter ju piff på tillvaron!

  (förlåt, råkade skicka det förra svaret lite för snabbt)

  0
 31. Amanda Dahlgren

  1. Trine Andersen
  2. Jag skulle ge dessa till min mor, som inte har haft särskilt mycket tur i renoveringen av sitt kök. Hon har inte haft en köksfläkt på ett halvår och nu gav den nya spisen upp för att elektrikern kopplat fel.. Jag tror att hon skulle bli lite gladare av så fina handdukar 🙂

  0
 32. Lotta Larsdotter

  1. Trine Andersen
  2. Dessa skulle passa utmärkt i min mammas kök så jag hoppas överraska henne med dessa!

  0
 33. Frida

  1. Trine Andersen
  2. Mitt kök är inte så snyggt, så ett par snygga kökshanddukar skulle göra stor skillnad. Det känns extra kul med designerhanddukar eftersom jag inte har råd att lägga så mycket pengar på designergrejer överhuvudtaget!

  0
 34. Kristina Lindén

  1. Trine Andersen
  2. Dessa fantastiska handdukar skulle ge vårt kök precis det lyft det behöver! Färg & form känns verkligen aktuella.

  0
 35. Jenny

  1. Trine Andersen.
  2. Är så dålig på att unna mig nya handdukar och textilier. Skulle fräscha upp köket betydligt om de fick flytta in hos mig!

  0
 36. My S

  1. Trine Andersen
  2. Som student blir det mest IKEA för hela slanten. Vore minst sagt upplyftande med lite snyggare tyger 😉

  0
 37. Petra M

  1. Trine Andersen
  2. Dessa kökshanddukar borde hamna i mitt kök för att jag gillar retro mönster och det tycker jag att dessa kökshanddukar har 🙂

  0
 38. Fia

  1. Trine Andersen
  2. Hos oss handdiskas det mycket även om vi har en diskmaskin,
  stor familj=mycket disk och då behövs det bra och många kökshanddukar,
  ett i kanten är när dom är även fina att se på.

  0
 39. Ann-Sofie

  1. Trine Andersen
  2. De skulle piffa upp köket rejält!

  0
 40. chanette *pixi-jo* andeon

  1. trine Andersen

  2. för skulle piffat till vårat annars väldigt färglösa o trista kök

  0
 41. Carita

  Trine Andersen.

  Jag vill vinna för att dom skulle matcha här 😉 Möblerna går i svart och resten vitt. Så en liten fräsch färgklick vore bra!

  0
 42. Märta

  19
  Dec 2012
  19 december – vinn kökshanddukar från Ferm living!

  I dagens lucka ligger två snygga Triangle-kökshanddukar från danska Ferm living och väntar, perfekta att piffa upp köket med när julen är över och julpyntet bortplockat om ett par veckor. Värdet på vinsten är totalt 198 kronor och för att tävla ska du svara på frågorna nedan i en kommentar innan midnatt i natt. Lycka till!

  Dagens tävlingsfrågor:

  Vem grundade Ferm living?
  Varför borde de här handdukarna hamna i just ditt kök?

  ***

  Tävlingen pågår fram till kl 00.00 i natt. Vinnaren utses av Ferm living och beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på vinsten är 198 kronor.

  Translation: Today’s Xmas giveaway – only for Swedish readers though, sorry!
  Kanske gillar du:
  Vad tycker DU?
  Antikmässan våren 2012
  Orange i annat sammanhang
  Måla om utan färgburkar
  LinkWithin
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger…
  [Pin It]

  Advent calendar / Julkalender / Ferm Living / 40 Comments
  « Emma Templeton » Trend: Xmas colours
  40 comments / kommentarer

  Stämningsfullt
  Dec 19, 2012 @ 06:21:50

  1. Trine Andersen
  2. Vårt kök är inte det nyaste precis så då är det bra med fina detaljer som kan dra ögonen till sig ist. De här fina handdukarna skulle absolut lyckas med det 🙂
  / Vanja.

  Ingrid J
  Dec 19, 2012 @ 06:48:15

  1. Trine Andersen.
  2. Jag gillar verkligen denna design. Och de skulle passa väldigt bra hos mig. Om jag skulle känna mig riktigt snäll kan det hända att min son och flickvän skulle få dem, men eftersom jag tycker att handdukarna passar så bra hos mig kan det bli svårt.

  Sofi
  Dec 19, 2012 @ 07:02:29

  1. Trine Andeon
  2. Jag har bara sunkiga kökshanddukar som ser smutsiga ut trots flera tvättar. Nu önskade jag mig nya, fina kökshanddukar i julklapp, men fick svaret ”Usch, vad tråkigt, du får önska dig något roligare!”. Så nu hoppas jag verkligen att jag får vinna dessa fina, färgglada, som kan lysa upp mitt kök!

  Lina Eckerström
  Dec 19, 2012 @ 07:18:04

  1, Trine Andersen.
  2, Vårt kök är så fantastiskt tråkigt och ska snart genomgå en makeover där skåp ska slås ner och tak ska målas om.. bla.
  Hade vart kul att kunna ”piffa” till köket ytterligare med fina handdukar.

  Therese
  Dec 19, 2012 @ 07:51:04

  1. Trine Andersen
  2. Har lyckats matcha det mesta i lägenheten skapligt bra och det blev ganska fint, men kökshandduken kommer på sista plats i prioriteringslistan – den är anskrämlig. Skulle verkligen behöva förnyelse där!

  marty
  Dec 19, 2012 @ 07:51:55

  Trine Andersen .
  Vi har precis bytt kök till ett vitt fräscht! Fast lite färg i form av kökshanddukar borde få komma in o lyfta upp det.

  Pernilla H
  Dec 19, 2012 @ 07:53:49

  1. Trine Andersen
  2. Vardagsrum och kök sitter ihop, allt var vitt. Sakta förändras rummen till det jag vill ha, lite mera färg och 50-talsinspirerat. Denna kökshandduk skulle sitta som en smäck. Färgerna och uttrycket, allt smälter in.

  1) Trine Andersen
  2) så jättefint mönster som jag bara älskar, skulle bli kanon i vårat kök.

  0
 43. Cecilia Karlsson

  – Rätt svar är Trine Andersen.
  – Jag vill vinna för att handdukarna skulle bli en perfekt vårpiff när julen är utstädad!

  0
 44. Jessica

  1) Trine Anderson

  2) Därför att jag älskar mönstret och sitter här och väser “My Precioooousssssss”. Visst hör de mig? Visst kommer de hit??

  0
 45. Pingback:LUCKA 19 HOS HUSLIGHETER – 19/12 | BLOGGTÄVLINGAR

 46. Maria N

  1. Trine Andeon
  2. Till våren ska vi äntligen byta ut ut vårt fulkök från 70-talet, och tänk att få pryda det nya köket med de här snygga handdukarna

  0
 47. Carro L

  1. Trine Andersen
  2. Har kört mycket med lantlig rustik romantik, men nu är jag redo för
  “modern” design 🙂

  0
 48. Lisa H

  1. Trine Andersen
  2. För att jag behöver lite färg och mönster i mitt kök och för att jag som student annars bara har tråkiga ikea-och loppishanddukar. Plånboken totalvägrar fina designprylar till mitt stora förtret.

  0
 49. Sara

  1. Trine Andersen.
  2. För att de både till mönster och färg passar perfekt i mitt pastelliga 40-talskök. Och så är jag svag för geometriska mönster, i synnerhet trianglar.

  0
 50. Madeleine

  1,Trine Andersen
  2, Kanske, kanske hade dessa gjort att det skulle bli roligt (?!) att torka disken, eller kanske inte med då hade de iaf fyllt sin funktion som ett hängade stilleben 🙂

  0
 51. Ida Banck

  1. Trine Andersen
  2. När jag flyttade ihop med min nuvarande man hade han tre livsförbrukningar med tråkiga diskhandukat från Ullared med sig som han fått av sin mormor. Så här får jag inte köpa några piffiga handdukar inte, haha. Men vinner jag några så… Ja då har jag snygga handdukar även i mitt kök 🙂

  0
 52. Johanna

  1. Trine Andersen.
  2. För att jag redan har en, som jag älskar. Använder den om och om igen, och skulle behöva två till för att ha i ombyte. God Jul!

  0
 53. Mia

  1. Trine Andersen
  2. I väntan på renovering, kan dessa handdukar pigga upp köket

  0
 54. Jenny

  1. Trine Andersen
  2. För att de är så himla snygga och färgställningen skulle harmoniera perfekt med min köksgardin!

  0
 55. Emilia

  1. Trine Andersen
  2. För att de skulle passa perfekt med mina koppar från ferm living som jag får av mig själv i julklapp…

  0
 56. Josefin

  1. Trine Andersen
  2. Vi väntar vår första diskmaskin någonsin, men porslinet kommer ju behöva torkas ändå! Tycker att handdukarna är jättefina och hade gärna sett dem hänga i vårt kök till våren!

  0
 57. Stefhanie

  1. Trine Andersen
  2. Jag skulle vilja vinna dessa underbara kökshanddukar till mitt nya kök. I feb kommer jag flytta till hus och då kommer jag äntligen få ett riktigt kök att baka (no more kokvrå) i och då skulle det vara perfekt med fina handdukar att dekorera med.

  0
 58. Tina

  1. Trine Andersen
  2. Just nu äger jag försvarets kökshanddukar och en gammal ica handduk med minst 20 hål i.
  Nu är köket nytt efter en stor renovering, då borde man väl ha snygga handdukar också?

  0
 59. Spacegirl

  1. Trine Andersen
  2. Därför att jag ska flytta nu och då vore det roligt med lite nytt i köket.

  0
 60. Evalotta Lindell

  1.Trine Andersen
  2. Inte hos mig men hos min 20-årige son som just flyttat. Han har en kökshandduk!!

  God Jul <3

  0
 61. Jennie

  1. Trine Andersen
  2. Min lägenhet byggdes 1947 och köket ser likadant ut nu. Vitmålade serveringsskåpet med snabelbeslag, diskbänken i aluminium och stora, fyrkantiga ljusgula kakelplattor. Jag älskar det men de ljuvliga handdukarna från Ferm hade verkligen satt pricken över i! 🙂

  0
 62. Johanna

  1. Superduktiga Trine Andersen
  2. I väntan på köksrenoveringen som inte kommit igång på över två år hade handukarna verkligen kunnat båda piffa upp och inspirera oss att komma igång att göra allt lika fint!!

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


акриловые краски купить