Hoppas ni haft en fantastisk julhelg! Jag drog ur sladden totalt och bara njöt av god mat, Monopolkväll med vänner, filmer, böcker och en och annan karamell. Och till skillnad från många andra inredningsbloggare är jag inte alls redo att plocka undan julpyntet än, inte för att det just är julpynt utan för att allt jag pyntar med är belysning av olika slag – ljusslingor, adventsljusstakar och så vidare. Och det finns nog inget jag tycker är så deppigt som när alla fönster plötsligt blir mörka igen mitt i svartaste januari. Så de får vara kvar ett tag till!

Så vill jag rikta ett stort tack till alla som bidragit till och tävlat i Tsoydesigns julkalender i år – hoppas ni varit nöjda med den! Men bloggen lämnar nu julsäsongen bakom sig, och återgår till ordinarie program.  heter det här reportaget från ELLE interiörs novembernummer, skapat av Emma Peon Lagerberg (som bloggar ) och . Jag gillar verkligen att paret Sara och Julius som bor där är mer missnöjda med de vita väggarna än de mörkgröna – jag tror vi får se mer mörka färger under 2013.

en-gomd-skatt2 en-gomd-skatt3 A Swedish home from ELLE interiör – Tsoydesign.se

 

 

Translation: I hope you’ve had a marvellous Xmas! I just pulled the plug completely and stayed logged out for the whole holiday – lovely! But now I’m back in business again, and this gorgeous home from ELLE Interiör is a great inspiration for 2013. I think we all should experiment a bit more with colour on our walls next year. A New Year’s resolution perhaps?

4 kommentarer

///////////////
  1. Pingback:Closet Envy

  2. Pingback:Closet Envy | Gillty Pleasure

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


niko-centre.kiev.ua

www.farm-pump-ua.com/oksandrolon.html

генеральная уборка квартиры киев