Banner

Även om en och annan ljusslinga hänger kvar så är julmaten definitivt utrensad vid det här laget. Nu längtar jag efter helt andra smaker och den här fina bilden som jag hittade hos Kitka symboliserar det suget ganska väl – äppelklyftor, surdegsbröd med marmelad och en kopp varmt. Nystart på alla fronter!

Photo by Kitka – Tsoydesign.se

Translation: Even though I still have some Christmas lights around the house I’ve definitely gotten rid of all the holiday food. I’m craving other flavours now, which this pretty Kitka photo represents perfectly. Give me apples, sour dough bread and  something hot to drink please!

#Etiketter
Kitka

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


citroen.niko.ua

www.buysteroids.in.ua