Banner

Inte för att jag seriöst letar efter ett nytt hem, men en stunds Hemnet- eller mäklarknarkande då och då har ingen dött av, visst? Oftast blir jag mest flyttsugen, för man får så mycket mer för pengarna utanför Stockholm. Till och med storstäder som Malmö och Göteborg verkar vimla av fantastiska lägenheter till betydligt bättre priser. Just denna är förvisso både för liten och redan såld, men visst var den snygg? Och …. DÄR väcktes mitt sug efter guldfärgade Bumlingar till liv igen …

A Malmö home via Bolaget – Tsoydesign.se

A Malmö home via Bolaget – Tsoydesign.seA Malmö home via Bolaget – Tsoydesign.seA Malmö home via Bolaget – Tsoydesign.seA Malmö home via Bolaget – Tsoydesign.seA Malmö home via Bolaget – Tsoydesign.seA Malmö home via Bolaget – Tsoydesign.seA Malmö home via Bolaget – Tsoydesign.seA Malmö home via Bolaget – Tsoydesign.seA Malmö home via Bolaget – Tsoydesign.se

Translation: I’m not really looking for a new place to live, but I’m still surf the realestate ads online just for fun. It’s a bit frustrating though, since I would get so much more for my money if I left Stockholm … This apartment in Malmö is too small and already sold, but I love the look!

7 kommentarer

///////////////
 1. Ann-Sofie

  Precis som Stockholms lägenheter så är Bumlingarna överprisade i Stockholm. Helst ska du leta på loppisar i små byar och mindre orter. Där har jag hittat mina och till och med på återvinningen 🙂

  0
 2. Maria/Tsoydesign

  Ann-Sofie: Ja, jag vet, jag tror det är därför jag aldrig kommer mig för att slå till … 🙂

  0
 3. Hildur - fixaodona

  Jag är en riktig periodare när det gäller Hemnet-knarkande. Konstaterar ständigt att det är dåligt med inspirerande hem i mina krokar. Men sen så är ju prisläget ett helt annat häromkring också. I Tibro kan man få sig ett rejält hus för under miljonen. Och är det dessutom ett renoveringsobjekt så ligger priset på runt 500´. Å andra sidan blir boendet aldrig lika högt värderat som i storstan så det gäller att renovera med finess. En riktig utmaning!

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Hildur: Sant förstås, det är ju betydligt svårare att få igen pengarna från renoveringen när man bor ute i landet. Min mamma som bor i en liten ort utanför Sundsvall fick dessutom vänta ett halvår på att hennes villa ens skulle bli såld. På det sättet är ju Stockholm optimalt, men man blir ju lite matt av prisläget …

   0
 4. Janne

  Hej, vet du hvor lyspæren med den gule ledningen er fra? 🙂

  0
  1. Maria/Tsoydesign

   Janne: Nej, tyvärr inte, men det borde inte vara svårt att fixa något liknande själv med en enkel lampfot och en gul textilsladd. Lycka till!

   0
 5. Pingback:DEKORIEREN MIT EUKALIPTUS | Lilaliv

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.exstraeconom.kiev.ua