har hälsat på hemma hos inredaren , och hennes härliga hem var precis vad jag var sugen på en lite frostbiten måndag som denna. Bra inspiration för vårt hus på Gotland, där jag inte riktigt tycker att köket hänger ihop än så länge … Läs om Linda och var hon hittat alla prylar  och glöm att inte kolla in Lindas fina också!

The home of Linda Åhman (Sköna hem) – Tsoydesign.se

The home of Linda Åhman (Sköna hem) – Tsoydesign.seThe home of Linda Åhman (Sköna hem) – Tsoydesign.seThe home of Linda Åhman (Sköna hem) – Tsoydesign.seThe home of Linda Åhman (Sköna hem) – Tsoydesign.se

Translation: This is the home of decorator Linda Åhman, published in Sköna hem. I love the wintery feeling of it, and at the same time this is perfect inspiration for my summerhouse on Gotland, weirdly enough …

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


tokyozakka.com.ua