Banner

Fick tips av en läsare om den här snygga lägenheten, och inte helt oväntat blev jag överförtjust! 50-talsretro är ju min grej, och bland allt (förvisso snyggt) svart/vitt/grått som florerar just nu så är det välkommet med lite färgklickar. Gillar att till och med vattenkannan i fönstret matchar! Och även om jag själv har precis den där IKEA-kannan fast i svart hemma så hade jag nog inte kunnat motstå frestelsen att investera i en röd Bregerkanna om jag bodde i den här välstylade lägenheten…

A home for sale in Stockholm – Tsoydesign.se

A home for sale in Stockholm – Tsoydesign.seA home for sale in Stockholm – Tsoydesign.se

Translation: This retro-cool apartment is for sale in Stockholm, and since so many homes in Sweden basically lacks colour completely right now I really enjoy the splashes of colour in this one.

#Etiketter
Retro

2 kommentarer

///////////////
 1. Ann-Sofie

  Så himla fint & ganska sparsamt inrett. Gillar!

  0
 2. Emma

  50-tals retro är min grej oxå! Har en liten inredningskris just nu. Kanske du/någon kan ge råd? Har fina sängbord och en liten byrå i teak i sovrummet som är inrett i lite sparsmakad 50-tals stil, men har blivit grymt sugen på fluffig heltäckningsmatta, kuddar i överflöd och lyxig hotellkänsla. Kan man kombinera 50-tal med den nu så vanliga hotellstilen? Blir det bra eller bara rörigt? Möblerna har nämligen en särskild plats i mitt hjärta och jag vill inte släppa taget om dem.
  Tack för en inspirerande blogg. Den föder många dagdrömmar.

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


best-cooler.reviews

цена пшеницы