Lite ruffa lampor med nakna ljuskällor håller ställningarna i nyhetsflödet – häromdagen trillade den här karamellen in i min inbox. Bake me a cake är designad av för och tillverkas av internerna i ett fängelse utanför Bergen. Namnet anspelar så klart på den klassiska storyn om mamman som bakade in en fil i en kaka till sonen som satt i fängelse för att hjälpa honom att fly. Galghumor på högsta designnivå, men visst är den fin?

Bake me a cake lamp by Northern Lighting – Tsoydesign.se

Bake me a cake lamp by Northern Lighting – Tsoydesign.se

Translation: These kind of lamps with naked bulbs are popping up everywhere, but Bake me a cake lamp has a special story behind it worth telling. It’s manufactured by the inmates at a Bergen prison, and it’s inspired by the old story about the mother who added a file to the cake she baked for her imprisoned son to help him escape …

En kommentar

///////////////
  1. Andrea

    Eh, jag kan inte låta bli att undra hur mycket betalt fängelseinternerna får när de tillverkar dessa lampor. Är det ens frivilligt för dem att jobba med detta? Vet du?

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


http://101binaryoptions.com

система автополива

стоимость ремонта в новостройке