Radarparet och gör aldrig någon besviken, och den här ljuvliga för ELLE interiör är inget undantag. Vårkänslor en masse! Och idag skiner solen dessutom utanför fönstret, så jag tänker packa ner mina små i vagnen och gå på långpromenad. Hoppas ni får en härlig lördag!

Photo Petra Bindel, styling Lo Bjurulf (ELLE interiör) – Tsoydesign.se

Photo Petra Bindel, styling Lo Bjurulf (ELLE interiör) – Tsoydesign.sePhoto Petra Bindel, styling Lo Bjurulf (ELLE interiör) – Tsoydesign.sePhoto Petra Bindel, styling Lo Bjurulf (ELLE interiör) – Tsoydesign.sePhoto Petra Bindel, styling Lo Bjurulf (ELLE interiör) – Tsoydesign.sePhoto Petra Bindel, styling Lo Bjurulf (ELLE interiör) – Tsoydesign.sePhoto Petra Bindel, styling Lo Bjurulf (ELLE interiör) – Tsoydesign.se

Translation: Photographer Petra Bindel and stylist Lo Bjurulf never disappoint me, and this pastel story for Swedish ELLE decor (ELLE interiör) is no exception. It puts me in just the right kind of mood for a long walk in the sun with my twins – I hope you’ll have a great Saturday as well!

5 kommentarer

///////////////
 1. Helena - amelia.se

  Den första bilden gav mig sådan härliga vårkänslor. Hoppas på att nu solen gör sitt jobb och minusgraderna försvinner fortare än kvickt.

  Ha en härlig helg
  Kram

  0
 2. Niki

  Beautiful nude tones. I especially love the second picture. Roll on spring!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.steroid-pharm.com/test-p-100.html

farm-pump-ua.com/metakson.html